Bakkers cadeaukaart:
Vanaf heden kunt u bij ons inleveren de  “bakkers cadeaukaart”.  Deze kaart heeft een waarde van € 7.50. U kunt deze kaart gebruiken voor de aankoop van brood en banket.  De cadeaukaart is eenmalig vrij te besteden. Kies iets lekkers uit het assortiment en lever uw cadeaukaart in. Heeft u meer besteed? Dan kunt u op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Indien u minder besteedt vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats.
Hoe kom ik aan deze kaart?
Als deelnemer aan de postcodeloterij is het mogelijk dat u deze kaart heeft gewonnen als prijs!

 

Woongoud spaarpas:

Als u in een huurhuis woont van “Kleurrijk Wonen” dan spaart u automatisch punten bij elkaar. Iedere maand worden er door de “Kleurrijk Wonen” punten toegevoegd aan uw spaartegoed. Iedere punt is geld waard. Deze punten kunt u bij ons verzilveren voor contant geld. Wij kunnen zien hoeveel punten  en dus hoeveel geld u heeft gespaard op de pas van de woningbouwvereniging. Gebruik de pas bij ons en doe voor een gedeelte gratis boodschappen. Mooi meegenomen. Indien u de punten niet op tijd heeft ingewisseld, dan gaat de waarde verloren. Zonde. Sommige huurders hebben wel voor meer dan € 100.00 bijeen gespaard, zonder dat ze het eigenlijk in de gaten hebben.

Nieuw in ons assortiment:
a.Zeeuwse bolussen:
Deze week hebben we ruim 300 Zeeuwse bolussen uitgedeeld om te proberen. De reacties : Heerlijk , super, lekker, echt uit Zeeland. Komende week in de aanbieding 3 + 1 gratis. (  dus van € 3.96 voor € € 2.97)

 b. Pita broodjes:
Op verzoek van veel klanten hebben we in ons assortiment opgenomen deze bekende broodjes. Per pakje a 10 stuks € 0.95

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)