Oproep van De Nationale Energiecommissie

Amsterdam, 21 maart 2017,

Snel naar 100% schone energie uit Nederland!

Kippenvrienden,

Graag jullie aandacht en actie voor het volgende.

Het is zover! Graag jullie medewerking aan onze ‘call to action’. Op www.energiecommissie.nl verzamelen we zoveel mogelijk namen in heel Nederland om het komende kabinet op te roepen om het klimaat en de energietransitie tot speerpunt van het beleid te maken.

Ons doel is nog vóór de kabinetsformatie 500.000 steunbetuigingen te krijgen, zodat het komende kabinet met een overduidelijke boodschap van ons allen aan het werk kan gaan!

We vragen je nu om – als je dat nog niet gedaan hebt – onze oproep zelf te ondertekenen, samen met al je eigen mensen. Daarnaast vragen we je om ook alle organisaties die bij jullie zijn aangesloten op te roepen om mee te doen. Zie daarvoor de concepttekst hieronder.

Morgen, woensdag 22 maart, plaatsen wij een advertentie in Volkskrant, AD, Trouw en Het Parool met een oproep aan het komende kabinet. Hier kun je je netwerk ook naar verwijzen. Let ook op de social media mogelijkheden. We zoeken zo breed mogelijke steun. Ofwel in goed Nederlands:

SPREAD THE WORD AND RIDE THE WAVE!

Dank voor je medewerking!

Namens Pauline Westendorp en Ruud Koornstra

Het ondersteuningsteam van De Nationale Energiecommissie Peter Hoogendijk: 06-28901092 Pauline Westendorp: 06-54723019 Thijs Haverkamp: 06-45303617 thijs@energiecommissie.nl www.energiecommissie.nl

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)