Lees de tips over ons weekmenu!

Geplaats op door in categorie Nieuws, Nieuwsbrief, Social Media.

Vandaag stond er biefstuk met warme salade op het menu. Ik was heel benieuwd wat ze er van zouden vinden. Want een salade met peer en gorgonzola leek me best bijzonder. Biefstuk was voor mij ook een uitdaging, want die eten wij alleen in een restaurant. Ik was er namelijk altijd van overtuigd dat ik… Lees meer »

Een boomstammetje uit Lexmond

Geplaats op door in categorie Nieuws, Nieuwsbrief.

  Deze week een recept met aardappels-groenten-vlees. Een gewone hollandse maaltijd dus! Nou ja…..gewoon….! De  aardappels en het vlees misschien wel, maar de sla hadden wij op deze manier nog nooit gegeten. Het is een combinatie met koud en warm. Heel apart, maar ook heel lekker. In plaats van paddenstoelenmelange gebruikte ik champignons. En in… Lees meer »

Jannette maakt iedere week het recept uit onze folder.

Geplaats op door in categorie Nieuws, Nieuwsbrief.

Iedere week probeert Jannette het recept van de week uit. Vaak heeft ze nog een gebruikers tip. Kijk iedere week op onze site onder het menu “koken met klanten:. Sandwiches. Hoewel sandwiches eigenlijk horen bij de lunch, hebben wij ze gegeten tijdens de warme maaltijd. En dat smaakte ook prima! Bij de sandwiches serveerde ik… Lees meer »

Zuurkool, fruit, appelflap,verrassing en kaas.

Geplaats op door in categorie Nieuws, Nieuwsbrief, Social Media.

Recept: Iedere week een recept op onze folder. Deze week met cordon blue. Volgende week is de zuurkool in de reclame. Mede door het stoppen van de groenteboeren van Schoonrewoerd starten wij volgende week met de verkoop van zuurkool vers uit de emmer.  Onze huiskok Jannette heeft de recepten voor u uitgeprobeerd. Lees op onze… Lees meer »

Janette test ons recept uit de weekfolder.

Geplaats op door in categorie Nieuws, Nieuwsbrief, Social Media.

Weekrecept: iedere week gaat Janette Sinke ons weekrecept testen. Zij schrijft er een klein verhaaltje over aangevuld met een paar tips. Ga op onze website naar de rubriek koken met klanten Volgende week zowel diepvries kabeljauw als verse kabeljauw (handig om te bestellen om zeker te zijn )  in ons assortiment..

Stage, jaarmarkt en folders.

Geplaats op door in categorie Nieuws, Nieuwsbrief, Social Media.

Stage: Remon van Soest is onze nieuwe stagiair. Hij zit op “De Windroos” te Gorinchem. Iedere vrijdag komt hij de geleerde theorie in de praktijk brengen. Daarnaast is het natuurlijk ook de bedoeling dat hij van ons het een en ander opsteekt.  We hebben er alle vertrouwen in dat het een leuke stageperiode wordt. Jaarmarkt… Lees meer »

Van avondwinkel naar casino!

Geplaats op door in categorie Nieuws, Nieuwsbrief, Social Media.

Avondwinkel: Afgelopen week zijn we voor het eerst op woensdag- en donderdagavond geopend geweest tot 22.00 uur. Het begon als een geintje.Meer dan 100 klanten maakten gebruik van de gelegenheid om de boodschappen ‘s avonds te doen. Heineken bier was natuurlijk het artikel dat het meest is verkocht. Het is goed mogelijk dat ik deze… Lees meer »

Wat een hectische week!

Geplaats op door in categorie Nieuws, Nieuwsbrief, Social Media.

De Fruitschuur: Vorige week hebben “de groenteboeren van Schoonrewoerd” bekend gemaakt dat de deuren na de vakantie van de “de fruitschuur” niet meer open gaan voor klanten. Ik vind het heel erg jammer. Het rondje Schoonrewoerd was een begrip voor veel dorpelingen op zaterdagmorgen. Van 5 naar 3 winkels in een paar maanden tijd. Het… Lees meer »