Gewaardeerde klant en volgers,

Webwinkel:
Kiest u voor appie of kiest u voor Adje?. Kiest u  voor albert.nl of kiest u voor lekkermakkelijk.nl
We maken voor u de keuze lekker makkelijk. Kies voor de lokale en betrokken dagwinkel.  Kies voor handig en service. Kies voor bekende en aardige bezorgsters  Kies voor dagelijkse en uitmuntende service.
Maak een keuze voor thuisbezorgen of afhalen. Het thuisbezorgen van boodschappen door we jaren. Meestal komen de bestellingen per mail of per telefoon. Sinds enkele maanden hebben we, met op dit moment 25 winkels,  gezamenlijk een  webwinkel. Via deze webwinkel heeft u de beschikking over een groter assortiment, dus meer artikelen als in onze eigen dagwinkel. Het bestellen gaat erg eenvoudig. U kan kiezen om de boodschappen thuis te laten bezorgen, of om de bestelling in onze dagwinkel af te halen. Wij zorgen dan dat alles klaar staat.

Prijsstelling:
Wij werken samen met collega’s. We hebben gekozen voor prijzen die vergelijkbaar zijn met de webwinkel van albert.nl.  Zeker niet duurder, maar eerder goedkoper omdat wij geen bezorgkosten in rekening brengen. Ook de aanbiedingen van onze weekfolder staan gewoon op onze webwinkel

Leveranciers:
Alle vers artikelen,  zoals zuivel, toetjes, vleeswaren en gesneden groenten kunnen wij dagelijks maar ook nog eens per stuk bestellen bij onze groothandel. Ieder nacht worden wij beleverd. De artikelen worden in de koelcel geplaatst, zodat wij iedere morgen om 7.00 uur kunnen beginnen met het vullen van onze koelingen en de bestelde artikelen via de webwinkel reserveren.
Brood wordt iedere dag gebracht door speciaal bakkerij van der Grijn.
Natuurlijk is er ook een uitzondering: de  goudse kaas die in de webwinkel staat wordt door ons vervangen door kaas uit ons eigen dorp van Royal Bel Leerdammer.

Gratis boodschappenpakket:


Win een boodschappenpakket t.w.v. honderd euro.
1. Vraag in de dagwinkel om een lekkermakkelijk.nl kraskaart
2. Kras het vakje open.
3. Ga dan naar de website www.lekkermakkelijk.nl/krassen
4. Check je code en ontdek wat je gewonnen hebt.

Graag tot ziens,

Ad de Jong en meedenkers,

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)