Nieuwe koeling:
Op maandag 30 oktober zijn de nieuwe koelingen geïnstalleerd. Dank aan alle “vrienden van de dagwinkel”. Een investering van € 30.000,– is heel bijzonder in kleine winkels. Als 65 jarige ondernemer had ik dat nooit gedaan met de nog steeds forse energieprijzen. De verwachting is wel dat er ongeveer 150 kilowattuur á € 0.25 cent per minder stroom wordt verbruikt.
Bijkomend voordeel is natuurlijk ook de betere presentatie. DANK U WEL!!!!!!

Nieuwe vleesleverancier:
Anton en Marnie Molenaar hebben besloten om per 1 november te stoppen met hun slagerij. Vooral een gemis voor Lexmond. Weer een winkel minder. Jammer!

Ons vers vlees wordt nu geleverd via onze groothandel Van Tol/ Versunie.
Iedere nacht worden wij voorzien van nieuwe voorraad.
De afgelopen maanden heeft u al kennis gemaakt met het assortiment. De artikelen die op de folder hebben gestaan, zijn er geleverd door onze nieuwe leverancier. En…. de verkopen waren best goed. En…. de reacties over de smaak zijn ook best goed. Het assortiment is ook best wel groot. Een verbeterpunt is ook dat op ieder pakje de geadviseerde bereidingswijze staat.

Nieuw assortiment:
Bij de kassa hebben we een schap van 6 planken  ingeruimd voor speelgoed en kleine kadootjes. Ook zijn we gestart met de verkoop van telefoonbenodigdheden. Allerlei soorten stekkertjes.

Shag en sigaretten:
Op 1 juli 2024  wordt de verkoop van rookartikelen in de supermarkten verboden. Alle supermarkten in Nederland hadden de tabaksindustrie een geweldige klap kunnen toedienen door de verkoop voor eens en altijd te staken. Helaas kiezen de meeste winkels blauw en geel voor het openen van mini tabakszaken naast of in de babijheid van hun winkels. Ze hebben mond vol van gezond, biologisch, vegan, rechtstreeks van de teler enzovoort. Op z’n minst twijfelachtig.
Wij hebben besloten om de verkoop van sigaretten en shag met ingang van heden af te bouwen. We bestellen geen nieuwe voorraden meer. We verkopen de huidige voorraad uit. Stoppen met roken?

Nieuw assortiment:
We proberen nu 7 verse soepen uit. Smaken: erwten, bospaddestoelen, pompoen, chinese tomaten, kippen, mosterd en tomatensoep.  Emmer 680 ml.  Alle soorten € 4.99

Schoonrewoerd kookt:
Van de 150 gemaakte mappen voor de recepten van Schoonrewoerd Kookt zijn er, op moment van schrijven, nog 8 stuks beschikbaar. We spreken dan ook van een succes. Wilt U op de valreep nog een map? Spring op de fiets naar de dagwinkel.

Sint Nicolaas:
Voor de tekenaars en knutselaars hebben we een mooie kleur-bouwplaat van de pakjesboot. Daarna inleveren voor vrijdag 1 december met naam en leeftijd en ga er maar van uit dat de pakjespiet de boot gaat vullen.

Nieuwsbrief van de Stichting Dagwinkel Schoonrewoerd & Services,
Deze week ontvangen alle “vrienden van de dagwinkel” digitaal de nieuwsbrief. Niet ontvangen? Geef een Ad een seintje.

Mooie week verder,

Medewerk(st)ers Dagwinkel Schoonrewoerd.

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)