Geachte lezer,gewaardeerde klant,

Wie verdient er een taart?
Op voordracht van Trees Uppelschoten gaat de taart naar de heer en mevrouw Meerkerk, Diefdijk 3 te Schoonrewoerd. Haar motivatie om hun beide in het zonnetje te zetten: Samen doen ze erg veel vrijwilligerswerk in de zorg. Kees doet dat in Lingesteijn en Corrie is vaak te vinden in Huis ter Leede, beide te Leerdam.
Na het stoppen van hun bedrijf steken ze beide hier veel vrije tijd in.

Klanttevredenheidonderzoek.
In april hebben 8o personen de digitale of papieren vragenlijst ingevuld. Het onderzoek is uitgevoerd door “Martijn Blauw marketing advies”. Met alle opmerkingen en tips kunnen we aan de slag. Uit de 80 deelnemers is door het genoemde buro een “winnaar” getrokken die als dank voor moeite “het menu van de week” heeft gewonnen. De gevulde tas is overhandigd aan Gerlinde van de Berg.
Enkele uitkomsten:
a. De strip is super leuk . Daar gaan we dan ook mee door!
b. De folders worden erg gewaardeerd. Mooie aanbiedingen. Ook deze blijven we dan ook huis aan huis en via internet verspreiden.
c. De digitale nieuwsbrieven worden altijd gelezen. Daar zijn we erg blij mee.
d. Tip: Ga Facebook ook gebruiken voor adverteren. Dat gaan we volgende week voor de eerste keer doen met een actie “Leerdammer kaas”.

Geen prijs? Toch een lage prijs!
Vanaf maandag 8 juni tot en met zaterdag 13 juni brengen we opnieuw de kaas van Bel Leerdammer onder de aandacht. Vanaf juni 2014 verkopen we zowel de goudse kaas (jong, belegen en oud) als ook vier soorten Leerdam ( Original, light,caratére en Delacréme) voor een zeer scherpe prijs. Tijdens deze actie week ontvangt u op deze lage prijs ook nog eens 25 % probeerkorting. Deze korting wordt aan de kassa verrekend. Kijk op onze folder die ook huis aan huis wordt verspreid in Schoonrewoerd, Zijderveld, Hei- en Boeicop, Everdingen, Leerbroek en Leerdam.
Doelstelling: nieuwe klanten en een  nieuw omzetrecord kaasverkoop. Op dit moment verkopen  we iedere week zo 40 wielen ( dat zijn hele kazen). Volgende denken we er 60 stuks te verkopen.

Graag tot ziens,

Ad & Tineke de Jong en meedenkers,

Plaats een reactie

  • (will not be published)