Excursie:
Op woensdag 26 februari organiseren we zowel ’s morgens als ’s middags een excursie naar Groot Ammers om bakkerij van der Grein te bezoeken. Geef u op in de winkel.

Speciaalbakkerij van der Grijn:
Deze bakker uit Groot Ammers is al enige jaren onze leverancier. Naast brood leveren maken zij ook iedere dag vers gebak voor hun eigen winkels en voor de winkels die zij leveren.
Kijk op http://www.vandergrijn.nl

Gebak:
We leveren niet alleen gebak op bestelling, maar we hebben dat sinds een aantal weken ook iedere dag op voorraad. Dat is handig als er onverwacht getrakteerd moet worden. De producten waar appels in verwerkt worden komen van fruitteler de Jong uit Leerbroek.

Brood abonnement:
Vele klanten maken al gebruik van de mogelijkheid om brood te reserveren op een bepaalde dag. Zo vist u nooit achter het net. We gebruiken hiervoor een speciaal bestelformulier brood. Natuurlijk kunt u altijd een week overslaan, bijvoorbeeld in de vakantie of als er nog voldoende brood in de diepvries zit. Niets is verplicht maar het is wel handig.

Brood voordeeltas voor € 10.00.
Ieder laatste vrijdag en zaterdag van de maand hebben we een speciale actie. U kunt een tas vol brood bestellen tegen een probeerprijs van € 10.00.
Print het voordeeltas actieformulier brood van der Grein en geef het af in de winkel.

Graag tot ziens,

Ad de Jong en meedenkers

Plaats een reactie

  • (will not be published)