Maandag:
We hebben enige duizenden potje appel-perenstroop van de nieuwe oogst binnen. Deze moeten nog worden voorzien van een stikker. Op een aantal adressen in Schoonrewoerd zet ik een tiental doosjes a 18 bekers neer. De rest doen we later voorzien van de etiketten.
Schoonrewoerd heeft 2 keer de 1 ste prijs gewonnen met “Kern met Pit”. Daardoor heb ik nieuwe mensen leren kennen van deze vrijwilligersorganisatie. Om 18.00 uur een afspraak in Leusden, of ik mogelijk een rol als adviseur op mij wil nemen. Eigenlijk dus mijn eerste sollicitatie gesprek in mijn leven.
Normaal gesproken is Sandra altijd om 16.00 uur vrij. Gelukkig is ze flexibel en blijft ze vandaag tot 18.00 uur. In ruil daarvoor morgenmiddag vrij. Goede deal.

Dinsdag:
Ondanks de verbouwing die Willemijn thuis heeft, komt ze toch een paar uurtjes ons helpen. Het is voor haar ook een soort van afleiding en ze wil ons niet in de steek laten. Wordt erg gewaardeerd.
In de loop van de dag maak ik de bestelling voor onze groothandel. Sigaretten bestel ik sinds oktober niet meer. Soms moet ik klanten verwijzen naar het plaatselijke benzinestation.  Deze week zijn de gevolgen van het verbod om shag en sigaretten te verkopen volop in het nieuws. Ook bij de blauwe winkels kost het veel omzet en zien ze minder klanten in de winkels. Bij ons is dat niet anders. 

Woensdag:
Eén van onze services is “Fiets Kees”. Is je fiets kapot? Breng deze bij ons. Vul een formuliertje wat er gerepareerd moet worden. De fiets wordt wordt bij ons opgehaald en weer retour gebracht. De kosten betaalt u rechtstreeks aan “FietsKees” uit Heukelum. Natuurlijk ook voor uw nieuwe fiets!!

Statiegeld:
Bij Royal Lactalis Leerdammer worden alle kleine flesjes en blikjes centraal verzameld. Wij zorgen voor het verzenden en de financiële afhandeling. Met elkaar kunnen we zorgen voor minder afval!

Donderdag:
Vanmorgen was Radio M ( RTV Utrecht) te gast. Om 7.30 en 8.30 live op de radio.
Om 9.00 van dezelfde radio en televisie opname gemaakt voor de televisie uitzending van vandaag 22 februari 17.00 uur.
Onderwerp is de gehele week al in het nieuws: opvolging van ondernemers.

Graag tot ziens
Ad & Tineke de Jong

Plaats een reactie

  • (will not be published)