40 jaar getrouwd:
Iedereen heel hartelijk bedankt voor de bloemen, de tientallen kaartjes en de vele reacties via de sociale media. Het is mooi als zovelen je alle goeds toewensen. Volgend jaar wellicht een beter moment om een feestje te vieren.

Folder:
Onze weekfolder kunt u meenemen uit de winkel. Digitaal lezen via onze website. Maar natuurlijk kunt u de folder ook lezen via deze link.

Zelfzorggeneesmiddelen:
Sommige mensen zeggen alles komt terug. Zo is het ook gegaan met de zelfzorggeneesmiddelen. Lang geleden (in de jaren tachtig stopte  Arie (ballentrommel)  en Bets ’t Lam met de drogisterij op het dorp. (In het pand waar nu Maurits en Thea Oudenaarden wonen). Wij namen de hele voorraad en de inventaris over. Probleem was echter dat wij niet gediplomeerd waren en er dus de verkoop moesten staken. Ook de verkoop was niet geweldig te noemen zo herinner ik mij.
Afgelopen maandag hebben we de winkel voor de zoveelste keer weer omgeturnd. En… het past allemaal precies. Dank voor alle complimenten. Maar er is wel iets waar ik zelf migraine van krijg.
In een gesprek met een klant werd ik er op attent gemaakt dat sommige inwoners van ons dorp stelden dat ze nooit voor een paracetemolletje naar de dagwinkel zouden gaan.
Als argument werd gebruik: ik kom er nooit, dus ik ga er ook niet naar toe als ik slechts één ding nodig heb. Ik vind dat onzin. Iedere klant is een klant. We gaan ervan uit dat we iedereen hetzelfde behandelen. Of je bij ons komt voor 1 artikel wat je dan net te kort komt, of je komt iedere dag. Het maakt niet uit. Wij zijn voor sommigen ook de winkel voor de vergeten boodschap. Ons assortiment kan nooit zo groot zijn als dat van de Plus van plaatsgenoot Elbert en Annemarie van den Doel. Ik begrijp ook best dat je met een gezin niet alle boodschappen bij ons kunt doen. Maar voor veel kan je juist wel bij ons terecht: Kaas uit dorp. Vleeswaren vers van het mes. Vers vlees van slager Molenaar uit Lexmond. iedere dag vers brood en gebak van bakker van der Grijn uit Groot Ammers, Postzaken , maar ook voor een pakje finimal. Gewoon doen. Koop lokaal.

Meerwaarde:
Welke meerwaarde heeft de dagwinkel voor U? Doe mee en maak het duidelijk voor anderen. Ben benieuwd naar de reacties.

Verse bloemen en planten:
Hilda eigenaressen van ” De Wilgenroos” scoort iedere week een nieuw record. Super is dat de bloemen zo vers zijn. Reactie van een klant: de bloemen heb ik een week geleden gekregen en ze staan nog net zo mooi. Da’s leuk om te horen.

 

 

Graag tot ziens,

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)