Spaar statiegeldbonnen voor Steptember
(mooi gevonden: het is geen schrijffout)

Graag vraag ik uw aandacht voor actieve inwoner van Zijderveld:

Ik, Ilse van Oostenbrugge, doe mee aan Steptember. Misschien heeft u er al het een en ander van gehoord, maar ik zal het nog even toelichten. Van 2 t/m 30 september komen alle deelnemers van over de hele wereld in beweging. De uitdaging is dat iedereen die mee doet minstens 10.000 stappen per dag zet. Dit wordt uiteraard bijgehouden door een stappenteller. Dus ook ik ben druk aan het stappen deze maand.

Wij doen dit om geld in te zamelen voor kinderen en volwassenen met Cerebrale Parese (CP). Cerebrale Parese is een houdings- en bewegingsstoornis die ontstaat door een hersenbeschadiging vóór het eerste levensjaar. Het is niet te genezen en is de lichamelijke handicap die het meest voorkomt bij kinderen. Met het geld dat we ophalen worden kinderen begeleid in het leven met een handicap en kan er onderzoek worden gedaan naar deze handicap.Deze actie wordt georganiseerd door stichting BOSK (vereniging voor mensen met een lichamelijke handicap). Voor meer informatie kunt u kijken op www.bosk.nl.

De link naar mijn Steptember pagina is: https://event.steptember.nl/donate/onbehalfof?id=77c530c2-e440-4d50-8a23-b65bf61ff682

U kunt meedoen met deze  statiegeldbonnen actie tot en met 30 september.

Graag tot ziens,

Ad & Tineke de Jong en meedenkers,

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)