Wens:
Wij wensen u allen een veilige jaarwisseling. Voorzichtig met het vuurwerk. Laat de brandweer niet uitrukken.

Plannen 2017:
In het nieuwe jaar gaan we door met onze strip. Volgende week verschijnt er een nieuwe aflevering. Benieuwd naar uw reacties. Energiebesparing is goed voor uw portemonnee, maar natuurlijk ook voor het milieu. Hoe minder olie en kolen hoe beter. Vanaf volgende week kunt u weer een bon inwisselen van “geldGROENwassen”. De energiebesparing door de deuren voor de koelingen zijn enorm. Er zijn weken bij van 20 % en dat is  omgerekend ongeveer 200 kilo watt uur.

We gaan meer aandacht geven aan streekproducten. Heeft u een goede tip?
Natuurlijk staat er ook weer een bierproeverij op het programma.
We organiseren samen met anderen weer SCHOONrewoerd heel SCHOON.
Dit jaar gaan we ook weer extra aandacht geven aan “burendag”.
Natuurlijk houden we ook weer leuke acties en andere activiteiten.

Mistgenerator:
Noteer meer vast in Uw agenda dinsdag 24 januari 20.00 uur. Locatie: Dagwinkel Dorpsstraat.
U kunt het iedere dag in de krant lezen: Geldautomaten worden opgeblazen. Hele voorpuien worden uit panden weggeblazen. Supermarkten hebben daarnaast veelvuldig te maken met inbraken waarbij de criminelen het vooral op shag en sigaretten hebben gemunt.
We hebben al jaren een inbraakinstallatie en camera’s die alles opnemen en vastleggen. In december hebben we een mistgenerator geïnstalleerd. Bij een inbraakpoging wordt er binnen een paar seconden zoveel mist gemaakt dat  niemand een hand voor ogen kan zien. Op deze manier hopen we de criminelen buiten de deur te houden. Hebben we net wat verdiend aan de kerstpakketten, investeren we weer ruim € 3000.00 in uw en onze dagwinkel. Belangstelling hoe het werkt? Kom kijken.

Gezondheid:
Ik kan natuurlijk van alles verzinnen, maar het belangrijkste is natuurlijk onze gezondheid. Dat heb ik de afgelopen weken ervaren met  een rug die niet erg mee wilde werken. Het gaat gelukkig de goede kant weer op. Dinsdag 17 januari hoop ik weer voor 90 % fit te zijn.

Graag tot ziens,
Ad de Jong en meedenkers.

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)