40 jaar getrouwd:
Donderdag 17 september zijn wij 40 jaar getrouwd. We maken er geen “grapperhousje” van. Dus onze feestelijke activiteiten hebben we met een D.V.  een jaartje uitgesteld. Het is niet anders.

Winkel 1 dagje dicht.
Maandag 21 september blijven we 1 dag gesloten. Nog niet zo lang geleden deed ik de volgende uitspraak: “dit is onze laatste verbouwing”. Sandra is geslaagd voor het diploma drogist. Denise voor assistent drogist en Ashley moet nog eventjes blokken.  Dat betekent dat wij nu alle zelfzorg geneesmiddelen mogen verkopen. En dat gaan we dan doen ook natuurlijk. Om ruimte te maken veranderd er het één en ander bij de kassa.
a. er komt een nieuwe presentatie voor de zelfgeneesmiddelen
b. het assortiment shag en sigaretten wordt anders gepresenteerd
c. we zijn gestopt met de verkoop van sigaren
d. ons kassameubel wordt vervangen

Feestelijke folder:
Zaterdag krijgt u een feestelijke folder door de deur. Natuurlijk met gezonde en feestelijke aanbiedingenDe folder is geldig tot en met zaterdag 26 september. Onze gewone dagwinkel weekfolder is ook gewoon geldig.

Dagwinkel weekfolder:
Vanaf deze week heeft u de mogelijkheid om de folders ruim van te voren mee te nemen van uit de winkel. Ik stop voorlopig weer een periode met het huis aan huis bezorgen van folders. In plaats daarvan is het ook mogelijk om de folder te bekijken op onze website. Ook ga ik proberen iedere week een nieuwsbrief te maken. In deze nieuwsbrief komt een link naar de weekfolder..

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)