Glasvezel:
Vorige week is bij ons de glasvezel aangesloten. Dit alles is niet vanzelf gegaan. We hebben nu wel goed internet. De betalingen via PIN  gaan prima. Hans Ippel heeft er veel tijd aan besteed om alles voor elkaar te krijgen. Dank daarvoor. En een grote pluim.

Weekfolder:
Onze weekfolder kunt u hier inzien. Iedere week de moeite waard.

Onze huisregels:
Probeer in onze kleine winkel ook 1,5 meter afstand te houden. Maar voor u binnen komt graag wel de handen wassen en gebruik het mondkapje! laten we met elkaar proberen het virus in Schoonrewoerd eronder te krijgen. Kortom: niet naar anderen wijzen maar zelf het goed voorbeeld geven. Wij proberen de winkelwagens te ontsmetten. We hebben al mooi rijtje vrijwilligers die allemaal een aantal uurtjes zich inzetten. Dank aan Willie, Nel, Sjanet, Hans en Ina. Maar….. er mogen er best nog een paar bij. Heeft u een klein beetje tijd? Bijvoorbeeld 2 uur. Alle hulp is welkom!

Relatiegeschenken:
Deze week zijn de eerste bestellingen voor de kerstpakketten gedaan. Dat is mooi. Bijzonder is dat we dit jaar voor het eerst een pakket samen stellen “schatten uit de streek”.  Interesse?
Informeer bij Tineke. Zij helpt u graag!

Gevraagd:
We zijn op zaak naar  een hulp voor woensdagmiddag/avond. Werktijden vanaf 16.00 – 19.00 uur. Informeer in de winkel.

Verlichting buiten:
Dat we buiten zoveel verlichting hebben heeft puur te maken met veiligheid. Slechte gasten hebben een hekel aan veel licht. Daarnaast doen we veel aan maatregelen in de winkel. Video camera’s , mistgenerator en na 18.00 uur kunt u bij voorkeur alleen met PIN betalen. Overdag heeft dat ook onze voorkeur. De automaten worden regelmatig ontsmet. Met geld is dat onmogelijk. En hoelang een eventueel virus op papier of muntjes blijft zitten? Dat weet volgens mij niemand. Beter voorkomen dan genezen.

Graag tot ziens,

 

Ad & Tineke en meedenkers.

 

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)