Geachte klant, gewaardeerde lezer,

Openingstijden:
(Goede) Vrijdag 2 april sluit onze winkel om 18.00 uur. Maandag 5 april, (2 de paasdag) zijn wij gesloten.

Zuivelboerderij “de Pavijen”:
Veel klanten hebben de lekkere producten al geproefd. Naast Kefir, yoghurt en vanille vla zijn er iedere week ook 3 speciale producten. Iedere week is een speciaal vla, een speciaal yoghurt en een speciaal hangop. Keus genoeg dus. Maar het zuivelmeisje Patricia maakt ook griesmeelpap en chocolademelk.

Winkeldochters:
De term “winkeldochter” komt echt uit de supermarkt wereld. Het betreft artikelen die wel op de plank staan, maar veel te weinig worden verkocht. Daar zijn verschillende redenen voor. Soms is de verpakking saai. Soms is er geen goede prijs kwaliteit verhouding. Soms zijn er voldoende soortgelijke producten van andere merken. Ook wij hebben uiteraard “winkeldichters”. Om ruimte te maken voor andere, vaak nieuwe artikelen is het noodzakelijk om deze artikelen weg te doen voor een scherpe prijs. Daarnaast is onze winkel niet van elastiek.
Deze week  bieden  we verschillende artikelen uit het frisdranken en sappen aan tegen een mooie prijs. Niets mis mee.

Zomersalades
Onze vleeswaren en grillworst zijn echte toppers in onze winkel. Binnenkort gaan we starten met een assortiment zomersalades.. Deze salades gaan we zelf samenstellen en verpakken. Onze koeling wordt daarvoor uitgebreid. In samenwerking met “Margriet van de Fruitschuur” komt er zeker een “Salade “De Fruitschuur”. Zij gaat ons het geheim van deze salade verklappen.
We druk met de voorbereiding zoals samenstelling, assortiment en een mooie folder.

Everdingen:
In het dorp Everdingen is er een stichting die zich inzet voor de leefbaarheid van hun dorp. Eén van de activiteiten is dat er een grote kas staat en een zeer behoorlijke moestuin. Wanneer er geoogst kan worden is er vaak zoveel dat zij dit niet allemaal in hun eigen winkel kunnen verkopen. We gaan een samenwerking aan met “Landgoed Everstein”.
Ook gaan we verkopen echte stoofperen, augurken en paprika’s in zoetzuur in potten van “Landgoed Everstein”.  (H) eerlijke producten voor een eerlijke prijs. Proeven maar.

Bereikbaarheid:
Gelukkig is de Dorpsstraat weer te bereiken. Zo’n afsluiting brengt natuurlijk geen omzet in de kassalade. De samenwerking met openbare werken is prima geweest. Over een week of 2 hebben moet de middenstrook nog aangevuld worden. Nog een paar mooie bloembakken en grind aanvullen waar dat nodig is en het ziet er weer netjes uit. Het onkruid groen blijft een probleem, Vergif spuiten mag immers niet meer gelukkig. Dus voor de liefhebbers blijft het gewoon handwerk.

Goede paasdagen namens Tineke, Ashley, Sandra, Denise, Nigel, Lotte, Maud, Jazz, Lisa, Rebecca en Rosalie

Ad de Jong

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)