Oranje  tom poucen.
De sporters hebben goed gepresteerd.  Kom  zaterdagmorgen gratis proeven.  Aanbieding alleen geldig  op zaterdag 22 februari: oranje tompoucen per stuk  € 1.60. 3 + 1 gratis

imagesB69EDT7C

Weer naar school:
Maandag gaan de scholen weer beginnen. De regelmaat is weer terug. Wat zullen we eten? Zuurkool met worst. Maandag in de actie samen voor € 1.98.

Excursie naar speciaalbakkerij van der Grijn:
Op woensdagmorgen 26 februari organiseren wij in samenwerking met de bakker een rondleiding in de bakkerij in Groot – Ammers. Vertrek 9.00 uur. Terug 11.30 uur. Opgeven in de dagwinkel.

Nieuw: Agenda:
Steeds meer clubs en organisaties maken gebruik van de mogelijkheid om hun activiteit op onze site te plaatsen. Voordeel: nooit geen dubbele evenementen.

Altijd voordeel: Heineken bier:
Bij ons altijd vaste lage prijs: € 11.99

heineken krat

Nieuw: Appelsap:
Appelsap uit het dorp van Jan Brouwer en geproduceerd door Schulp sappen.
Nieuw in ons assortiment: appelsaptap: een handige schenkverpakking van 5 liter van slecht € 7.95. Buiten de koelkast , ook aangebroken, weken houdbaar door een uniek tapsysteem. Vorige week gestart met de verkoop. Deze week hebben we 10 vaten verkocht. Jan blij wij blij.

Nationale opschoondag:
Op zaterdag 29 maart is er weer een grote schoonmaak in Schoonrewoerd. Een flinke groep vrijwilligers doet weer mee om de rommel van een ander op te ruimen. Doe ook mee en geeft u op. Meer informatie op
http://schoondorp.webnode.nl/schoonrewoerd-heel/

Graag tot ziens,

Ad de Jong en meedenkers,

Plaats een reactie

  • (will not be published)