Gratis Pannenkoek.
Lekker met het gezin pannenkoeken eten . Wie wil dat nou niet?  Opa en oma die hun kleinkinderen trakteren. Het zijn de leuke momenten, waar je later aan terug denkt. Spaar mee voor een gratis pannenkoek bij  restaurant ‘t Veerhuys in Leerdam.  U heeft de keus uit meer dan 140 soorten pannenkoeken.

Hoe werkt deze actie?
Bij besteding van elke € 10.00 bij Ad & Tineke’s dagwinkel ontvangt u een stempel. De kaart is vol wanneer er 15 stempels op zijn gezet. De eerste stempel staat er al op. Een volle, ingevulde stempelkaart geeft recht op een gratis pannenkoek bij  restaurant ‘t Veerhuys in Leerdam.  U kunt maximaal 1 spaarkaart per 2 betalende gasten inleveren.. De duurste pannenkoek wordt afgerekend. De spaarkaart kunt u inleveren bij ‘t Veerhuys. Gaat u met vier personen pannenkoeken eten, dan kunt u maximaal 2volle spaarkaarten inleveren.

Hoelang loopt de actie?
U kunt sparen van 27 januari tot en met 31 maart 2014. De spaarkaarten kunt u inleveren tot en met 6 april 2014.

Waar is het ‘t Veerhuys gevestigd?
Het restaurant is gevestigd aan de Kerkstraat 93 – 4141 AV Leerdam.
Gekozen tot het leukste restaurant van Leerdam.
U kunt er ook terecht voor lunch – diner – hightea – glasmenu – kinderfeestje
Telefoon 0345 615262.
Meer informatie op http://www.veerhuys.com


Waarom ‘t Veerhuys?
Het is een prima aangeschreven restaurant in Leerdam en omstrken, daarnaast zijn Ester en Alex onze achterburen in Schoonrewoerd. Een een- tweetje is dan ook zo gemaakt. We zijn beiden in om “iets nieuws” te doen.

Eet smakelijk.

 

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)