Gewaardeerde klant,

Goede doelen:
Afgelopen week hebben we 500 bossen chrysanten verkocht a € 1.00  De volledige opbrengst gaat naar de teler. De boekenverkoop heeft € 70.00 opgeleverd. Bedankt voor uw bijdrage.

Onze voorraden:
De komende weken verwachten we een aantal problemen bij de leveringen. Lees Informatie leveringen en de uitdagingen waar we de komende weken voor staan.

Bestellingen:
Afgelopen zaterdag heeft u bij onze “spring op de fiets” folder  ook 5 bestelformulieren ontvangen.  Kwijt of niet ontvangen? Bekijk de   Bestellijsten Pasen 2020.  Deze moet u uiterlijk woensdag 8 april inleveren. Uw bestelling kunt  u afhalen in de voormalige Fruitschuur van de familie den Hartog, achter Café de Zwaan. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen dat we zaterdag 11 april de bestelling gratis bij u thuisbezorgen.  We proberen op deze manier de drukte voor Pasen een beetje te verdelen. Geen idee of er klanten gebruik van gaan maken. We zien het wel.

Bezorgdienst “Lekker Makkelijk”
De afgelopen weken bezorgen we niet alleen bij onze vaste klanten, maar ook bij een flink aantal nieuwe klanten die gebruik hebben gemaakt van onze webwinkel. Thuis bezorgen zit ons in de genen. Mijn vader deed het al in 1950. Ikzelf was de tijd ver vooruit met “Ring Teleshopping”.  Eerst met een papieren catalogus. Later met floppy’s. Het is mooi dat we op deze manier de misgelopen verkoop van de peuterspeelzalen uit o.a. Leerdam kunnen goedmaken.

Personeel:
Wij zoeken nog steeds een personeelslid/ meedenker  voor de zaterdag. Interesse? Informeer in de dagwinkel of stuur een berichtje naar info@dagwinkelschoonrewoerd.nl

IJstaarten:
Nieuw in ons assortiment: taarten van van Eck Diepvries. Vaak zien we vrachtauto’s vanuit Overboeicop naar allerlei horecagelegenheden in heel Nederland rjden. Het diepvriesmagazijn ligt vol. Speciaal voor de komende feestdagen hebben we een drietal verschillende ijstaarten in ons assostiment vanille , aardbeien en bitterkoekjes. Topkwaliteit roomijs en een  mooie afsluiting van het diner. Prijs per stuk € 14.95
Graag tot ziens,

Ad & Tineke de Jong en meedenkers.

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)