Bent u een bevlogen natuurliefhebber?

Vorige week kreeg ik een berichtje binnen van Anja Middelkoop, oud inwoonster van  Schoonrewoerd, die woonde aan “de stoep”.

Zij schrijft: De Grutto roept bij mij mooie jeugdherinneringen op. Het spelen in de polders van de Vijfheerenlanden en thuiskomen met laarzen vol water omdat de sloot toch iets te breed was. Omdat de Grutto onze Nationale Vogel is geworden, lijkt het mij een goed plan een tekenwedstrijd te organiseren voor de jeugd op mijn geboortegrond. Dus in de gemeente Leerdam met Schoonrewoerd, Kedichem en Oosterwijk. Om de Grutto volledig tot zijn recht te laten komen, wil ik dit goed organiseren. Daarom heb ik een tijdelijke club in het leven geroepen:  “Vrienden van Grutto”.

In deze Grutto flyer kan je daar meer over lezen. Ik vind het belangrijk dat er veel mensen aan dit project worden verbonden, door zich (voor  minimaal  € 5,00) aan te melden. Als er voldoende aanmeldingen  zijn, kan ik samen met mijn broer Bas , het plan doorzetten. Pas dan zal ik je ook de bankgegevens sturen. Alle inzendingen willen we in Schoonrewoerd tentoonstellen in het weekend van 4-5 juni. Daar is dan nog veel meer te doen, dan alleen maar grutto-tekeningen bekijken. Maar dat hoor je dan nog, want we houden je op de hoogte.

Anja. Tot zover .

Van harte uitgenodigd om mee te doen!

 

P.S. Aanstaande zaterdag 2 januari zijn wij gewoon geopend tot 16.00 uur. Met vers brood!

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)