Nooit te oud om te leren. Geslaagd!  Met dank aan Jacobs & van Rooij en hun docent Anja Maas.

Vakantie:
Wij wensen iedereen een mooie vakantie. Voor velen gewoon. Maar soms wordt het toch gevraagd….Onze dagwinkel blijft natuurlijk de gehele zomervakantie gewoon geopend. ( en,,, daarna ook) Wat we iets minder doen is het huis aan huis bezorgen van onze weekfolder tijdens de vakantieperiode. De folder kunt u ook via onze website lezen. Daarnaast kunt u de folder altijd vanuit de winkel meenemen.
Assortiment:
De groenteboeren gaan bijna op vakantie. Bijzondere groenten nodig? U kunt dagelijks bij ons per stuk bestellen. Iedere maandag, woensdag en vrijdagmorgen worden bij beleverd. Dus… het kan wel, maar u moet wel een beetje mee vooruitdenken. Onze dagwinkel is tijdens de vakantie net een casino: er moet heel wat gegokt worden!
Facebook:
Er is veel over Facebook geschreven en gezegd. Feit is dat er dagelijks door miljoenen mensen gebruik van wordt gemaakt. Ook wij doen daar aan mee. Iedere dag plaatsen we een artikel dat een bereik heeft van honderden mensen. En of onze teksten gelezen worden?  Gezien de verkopen wel in ieder geval.
Tevreden:
Steeds meer mensen weten de dagwinkel te vinden. We hebben iedere week 5 % meer klanten dan vorig jaar. Dit komt mede doordat we iedere dag geopend zijn tot 19.00 uur. Op vrijdag tot 20.00 uur. Op zaterdag tot 16.00 uur. Dan ga ik graag een biertje drinken bij HSSC 61.  Dat wil ik graag zo houden. Ook in eurotjes verkopen we flink meer dan vorig jaar. De nieuwe woningen  aan de Amaliastraat doen ook onze winkel goed. Sommigen grootwinkelbedrijven zijn daar jaloers op, of gaan ten onder aan het prijzengeweld. De grootste stijgers zijn wel brood, afbakbroodjes, kaas vers van het mes en onze acties uit de weekfolder.

Werkzaamheden Dorpsstraat:
Na de ludieke verkeersactie op de Dorpsstraat zijn er nu borden geplaatst dat de kruisingen eind augustus worden aangepast. We merken nu al dat er aanmerkelijk minder hard wordt gereden. De “smiley” bij de de hoek Dorpsstaat Kerkweg Overheicop help daar zeker aan mee. Regelmatig ontvangen we zowel positieve als ook negatieve kritiek over de nieuwe situatie. Bedenk echter wel: verkeer van rechts is een regel die niet nieuw is. Het vergt wat aanpassing.

Graat tot ziens,

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)