Van onze speciaalbakker van der Grijn.


Postcodeloterij.
Velen van u hebben een prijs gewonnen in de postcodeloterij: De  “Bakkerscadeuakaart”. Deze heeft een waarde van € 7.50. U kunt deze cadeaukaart bij ons inwisselen. Voorwaarde is wel dat er artikelen van speciaalbakker van der Grijn worden gekocht. Brood en of gebak.
Najaars tassen aktie:
De tas bestaat uit 1 polderkorn brood + 1 x6 witte bollen + 4 halve kaastengels + 1 dadelnotenbrood. Totaalprijs slechts € 5.95. U moet deze probeertas wel bestellen. Alles komt iedere dag vers binnen vanuit Groot Ammers. U kunt het bestelformulier invullen in de winkel of hier uitprinten.
Nieuw: Kruidbollen. Dit zijn zachte bollen met rommelkruiden ( een kruidenmengsel van zoethout, noot,muskaat, kruidnagel, anijs, kaneel en peper). Verkoopprijs € 3.00
Oogstbrood. Volkorenbrood met tarwe-rogge met grove zemelen en rijk aan voedingsvezels. Verkoopprijs € 2.99

 

Sint Nicolaas:
Helaas heb ik mijn principe moeten laten varen. Geen Sinterklaas artikelen in de winkel voor 1 oktober. Het lig al een paar weken in de winkel. En  volop voorradig kruidnoten, chocolade geld, sint figuren en gevulde speculaas. Dit jaar hebben we een speciaal bestelformulier van chocoladeletters van speciaal bakkerij van der Grijn.

Kleurrijk wonen:
Indien u een woning huurt van kleurrijk wonen, dan heeft u ook  een kleurrijk wonen pas. U spaart automatisch punten. In onze winkel kunt u het saldo na laten kijken. Er zijn bewoners die een saldo hebben van meer dan € 100.00.  U krijgt de punten gratis en voor niets. Maar… het saldo is niet onbeperkt. Na verloop van tijd verlopen de opgespaarde punten. Maak er gebruik van. Het is zonde om geld te laten liggen.

 

Oogstfeest op vrijdag 27 oktober:
Ook wij zijn aanwezig op het oogstfeest wat wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste inwoners van Schoonrewoerd.
In onze kraam kunt u:
*een gratis een pakketje oogstbrood meenemen om thuis te proeven.
*informatie ontvangen over  “Platform duurzaamheid” Een werkgroep bestaande uit inwoners van Schoonrewoerd en Hei- en Boeicop die aandacht wil geven aan duurzaamheid in onze dorpen. Uiteraard energiebesparing, voorlichting en gezamenlijke inkoop van bijvoorbeeld zonnepanelen.

 

Bierproeverij:
Op donderdagavond 19 oktober organiseren we weer een bierproeverij. We laten u  6 nieuwe biertjes proeven uit Bodegraven. We zijn opnieuw te gast bij Gerard en Trees Uppelschoten aan de Kerkweg te Schoonrewoerd.  Bekijk hier de volledige strip. 

Winkeldochters:
Veel klanten maken gebruik van onze ” winkeldochters”. Goede producten die uit ons assortiment gaan. Op dit moment zijn we druk om het assortiment huishoudelijke artikelen in te krimpen. Eén van de uitgangspunten is dat er minimaal één artikel per week van verkocht moet worden. Is dit niet het geval dat stop ik met de verkoop van deze artikelen. Gezien de ontwikkelingen moet ik onze winkel ruimte gaan maken voor een betere presentatie van brood en banket. Wordt vervolgd.

Kerstpakketten en relatiegeschenken:
Het duur nog wel even, maar ook dit jaar maken wij graag uw relatiegeschenken. U kunt ook gebruik maken van onze speciale brochure. De artikelen uit deze catalogus moeten wel uiterlijk eind oktober besteld worden.

Graag tot ziens,

Ad & Tineke en medewerksters,

Plaats een reactie

  • (will not be published)