Vakantie:
De scholen zitten op de helft van de vakantie. Voor de scholieren is de vakantie super. Er zijn ook jaren geweest dat het veel regende. Nu is er heel veel zon. Dit warme weer is wel erg schadelijk voor de tuinders, de boeren, en de fruittelers. We hopen op een beetje regen, anders gaat er toch het een en ander mis met de oogst.

Winkels open:
De dagwinkel is altijd open tot 19.00 uur. Onze medewerksters en wijzelf gaan om de beurt op vakantie. Komende week gaat de landwinkel van Gerda en Jan weer open. De bakker, slager en de fruitschuur genieten nog van hun vakantie.

Aardbeien:
We hebben weer prachtige aardbeien. Per doosje € 2.75. Geniet er maar van.

IJsvoorraad:
Gelukkig kunnen we drie keer per week ijs bestellen. Soms is een artikel niet op voorraad. Maar er is nog voldoende keus.

Brood:
De bakker is met vakantie. Om zeker te zijn is het verstandig om brood te bestellen. Dan grijpt u in ieder geval nooit mis.

Vleeswaren:
Vanaf volgende week 32 worden onze  vleeswaren in een hersluitbare verpakking worden aangeleverd. Uit onderzoek blijkt dat  deze verpakking zeer gewaardeerd wordt door de consument.  De presentatie van het vleeswaren wordt hierdoor mooier omdat deze strakker in de verpakking zit.

Weekfolder:
Tijdens de vakantie kunt u onze weekfolder vanuit de winkel meenemen. Wij bezorgen de folder tijdens de schoolvakantie niet huis aan huis. Natuurlijk staat onze folder ook op internet.

Boekenkar:
De afgelopen weken zijn er meer dan 200 boeken verkocht. Een mooie opbrengst van meer dan € 100.00 voor de Voedselbank te Leerdam.

Graag tot ziens,

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)