Raap het geld op.
Soms moet je een kleine moeite doen om het geld op te rapen.
Hertenkamp:
Voor “het hertenkamp”is er een subsidie toegezegd van € 250.00 per jaar. De beheerders kunnen daar mooi nieuwe onderdelen van kopen. Zo blijft het aantrekkelijk om even naar de dieren te gaan kijken. Wie heeft er geen bezoek gebracht met de wandelwagen? Wat moeten ze daarvoor doen? Afgedankte apparaten verzamelen voor “We Cycle”.

Kleurrijk wonen:
Alle huurders die wonen in een huis van “Kleurrijk wonen”” sparen automatisch iedere maand punten. De bewoners krijgen deze punten als de huur op tijd wordt betaald. Maar bijvoorbeeld ook als de bewoners zich inzetten voor de wijk of omgeving. Punten geven recht op waardebonnen van o.a. onze dagwinkel.  Er zijn al tientallen huurders die meer dan 100,00 euro aan waardebonnen hebben ontvangen. Als je er niet om vraagt , krijg he het ook niet. Dus bellen naar de woningbouwvereniging.

Wat is uw idee om te besparen?
Besparen kan je op veel manieren. Enkele voorbeelden:
*Mogelijk dat we minder grondstoffen kunnen gebruiken door minder weg te gooien en meer te repareren. Een mooi voorbeeld hiervan is de schoenreparatieservice.
*Wellicht kunnen we energie besparen. Onze verlichting in de winkel zijn LED platen. Per maand gebruiken we hierdoor 1000 kwh minder stroom.
*Gebruik een boodschappentas of maak gebruik van “een tweedehands tas” uit onze winkel.
*Kom indien mogelijk op de fiets en laat uw boodschappen thuisbezorgen.

Heeft u ook een idee waarmee iedereen veel kan besparen? Mail het ons en we plaatsen het op onze website. Het beste idee krijgt een eervolle vermelding en een aardige attentie.

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)