Druk op de A 2?
Het wordt steeds drukker op de A2. De files worden langer. Veel van onze klanten komen daardoor later thuis. Vaak was onze winkel net gesloten. Dat is één van redenen dat we van maandag tot en met donderdag een uurtje langer open zijn.

Tijden veranderen:
Winkels gaan steeds langer open, zodat hun klanten gewoon hun boodschappen doen voor het avond eten. Ook is het heel gewoon dat met online de boodschappen doet en de bestelling in de winkel af gaat halen. Dat spaart nog eens tijd!  In onze webwinkel kunt u heel handig uw bestelling opgeven en wij zorgen dat het klaar staat. Liever thuisbezorgen op een door u gewenst tijdstip? In Schoonrewoerd altijd gratis. Andere plaatsen gratis bij besteding boven € 50.00

Kaas van Royal Bel Leerdammer:
U heeft het ongetwijfeld al gehoord. We leven tenslotte in een boerendorp. De grondstof prijzen van o.a. kaas stijgen. Melk is nog altijd de belangrijkste grondstof voor kaas. Ook wordt er steeds meer “weidemelk” door onze boeren aangeleverd.  De vergoeding die boeren krijgen voor hun melk is gestegen ten opzichte van vorig jaar. Was het vorig jaar ongeveer € 0.33  cent per liter. Nu is dat opgelopen naar € 0.40. Onze inkoopprijs van de producten van Royal Bel Leerdammer gaat omhoog. Daarnaast is er  op 1 november een verhoging van het  salaris, volgens de nieuwe CAO,  van het winkelpersoneel doorgevoerd. Onze uiterst gunstige kilo verkoopprijzen moeten wij om deze redenen wel aanpassen. Wat in ieder geval onveranderd blijft is de uitmuntende smaak.

Graag tot ziens,

Dagwinkel Schoonrewoerd

 

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)