Rijden in een cabriolet.
Tijdens de sponsoravond van H.S.S.C. 61 heb ik van de directeur van garage  HenkVisscher uit Culemborg een weekend aangeboden om in een Peugeot 404  Cabriolet(bouwjaar 1975)  rond te gaan touren. Hij adviseerde om een hotelletje erbij te boeken. Dat gaan we zeker doen!

Waarom deze aardige verrassing?
Namens het bestuur en de sponsorcommissie heb ik mij de afgelopen maanden ingezet om het hoofdsponsorcontract met ING in de wacht te slepen. En dat is gelukt! Onze club gaat een sponsorovereenkomst met ING  aan voor drie jaar. Uiteraard moet mijn cluppie daar wel een flink aantal tegenprestaties voor gaan leveren. Zoals alle kleding voorzien voor ING logo, het plaatsen van reclame uitingen, het maken van een ING buitentafel. Ook onze kaderleden komen er netjes bij te lopen in ING jassen. H.S.S.C. ’61 wordt nog meer oranje!  Alle nieuwe jeugdleden betalen tot 30 juni 2015 geen contributie indien zij een ING rekening openen. In de kantine komt pinapparatuur en nog veel meer…!

Profiteert U daar ook van?
Veel van onze klanten maken al gebruik van de mogelijkheid om geld op te nemen in onze dagwinkel. We zijn dan ook al jaren een “ING GELDSERVICEPUNT”.  Je weet nooit hoe het loopt, maar het is zeker een stimulans voor ING Nederland om deze service in Schoonrewoerd voor de inwoners van Schoonrewoerd en Hei- en Boeicop , maar ook voor Zijderveld, Everdingen en Leerbroek te handhaven. Voor het openen van een rekening kunt u natuurlijk altijd naar het kantoor in Leerdam gaan. Hoe meer  ING rekeningen er zijn in Schoonrewoerd en Hei- en Boeicop hoe beter voor ons.

Leefbaarheid in Schoonrewoerd.
Mijn broer Goof,  die in Zimbabwe  woont,  denkt dat er uiteindelijk in Schoonrewoerd alleen maar een Café, een school en één kerk overblijft: net als vroeger. Natuurlijk denk ik daar anders over. Persoonlijk vind ik het een enorme verarming als er geen winkels meer zijn in Schoonrewoerd. De leefbaarheid gaat dan enorm achteruit.

Doelstelling:
Onze doelstelling is om nog vele jaren in Schoonrewoerd te mogen werken tegen een aanvaardbaar ondernemersloon. En dat kan ook als klanten het ons gunnen. Daarnaast is het gelukkig voor velen makkelijk dat men dichtbij boodschappen kan doen tegen een eerlijke prijs. Het prijsverschil tussen AD en AH zal altijd blijven. Immers de stad met 30.000  inwoners en 5 supermarkten vergelijken met een dorp met nog geen 2000 inwoners en 1 dagwinkel is niet fair.

http://www.jaarmarktschoonrewoerd.nl

Komende vrijdag staan we op jaarmarkt met Jan hagel en peperkoek. De winkel is vrijdag geopend tot 12.30 uur.

Graag tot ziens,
Ad & Tineke de Jong, en meedenkers.

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)