Gewaardeerde klant en geachte lezer,

Personeel:
De oproep van vorige week heeft nog geen succes opgeleverd. We zoeken een duizendpoot voor de zaterdag.  Op zaterdag hebben we dan 6 part-timers, zodat er altijd tenminste één personeelslid  een vrije dag heeft.  Er bestaat immers meer dan school en werken. Dit is geen vrijwilligerswerk, maar gewoon een betaalde baan.

Onze dagwinkel draait lekker door met een groot aantal vrijwilligers.  Deze week is de 25 ste ingeroosterd: Willemien de Leeuw komt werkervaring op doen. Daarvoor werkt zij nu 3 ochtenden in de week. Het doel is uiteindelijk om haar klaar te stomen voor vaste baan. Ze heeft een MBO opleiding gedaan.
Ik denk dat het gaat lukken!!

Daarnaast:
Drie van onze klanten zijn op zoek naar extra handjes:
a. hoofd huishoudelijk dienst
b. interieurverzorgster
c. een jeugdig iemand om de tuin bij te houden.
Meer informatie op ons mededelingenbord in de winkel.

Lezing:
Op maandag 5 juni verzorgt Arnout Jaspers een lezing over zijn onlangs verschenen boek “De Stikstoffuik”. Aanvang 20.00 uur in het Partycentrum van Schoonrewoerd.  Entree is vrij. Om een beetje uit de kosten  (ruim € 500.00) te komen organiseren we een verloting. De te winnen prijzen zijn uiteraard het gesigneerde boek van Arnout Jaspers. t.w.v. € 20.50 . Het boek is natuurlijk ook te koop in de zaal.

Kern met Pit:
Zaterdag 10 juni is de landelijke finale “Kern met Pit”. Het project voedselbankje doet als provinciale winnaar mee met deze landelijke finale. Vanaf maandag 15 mei vragen wij om uw stem uit te brengen. Kijk hier naar onze inzending.
Support ons  (diaconie Gereformeerde Kerk) stem!

To Good To GO:
Togoodtogo betekent: te goed om weg te gooien. Ook in onze dagwinkel gooien we te veel weg. Dat is zonde. Iedere dag controleren wij alle versartikelen op de uiterste verkoopdatum.  Alle artikelen waar de datum  van vandaag  opstaat voorzien we van een stikker    “50 % korting”.  De artikelen die we dan om 16.00 uur nog niet hebben verkocht , gaan in de verrassingsbox van “togoodtogo”. De normale winkelverkoopprijs is altijd tenminste € 15.00.  U betaalt daarvoor slecht € 5.00
U moet deze verrassingsbox van te voren reserveren en betalen. Dat kan ’s avonds vanaf 18.00 uur voor de volgende dag. Natuurlijk ook op de dag zelf. Je hebt hiervoor wel nodig de app van “totgoodtogo”. Je weet nooit wat je krijgt. Blijft een verrassing. Soms eet je dan rauwe andijvie. De andere keer is het nasi of bami. We proberen wel altijd een menu samen te stellen.

Schoonheidssalon Marieke:
Nieuw in onze dagwinkel: Parfum voor dames en heren. Diverse geuren fles 75 ml. € 7.95. Maak gerust gebruik van de monsters. Ook hebben we deze geuren in een kadoverpakking.
Wilt u ook een plaats in onze dagwinkel voor uw product of dienst? Of wilt u liever een advertentie plaatsen op de winkel T.V.?  Dat kan. 

Hemelvaartsdag:
Natuurlijk zijn wij dan gesloten.

Jaarmarkt:

 

 

De winkel is geopend tot 13.00 uur

Graag tot ziens,

Dagwinkel Schoonrewoerd

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)