Jan Hagel en Peperkoek
Vanaf donderdag 14 is de traditionele en originele Jan hagel en Peperkoek weer verkrijgbaar. We willen graag een traditie in stand houden. We starten met 200 pakjes Peperkoek en 500 blaadjes Jan Hagel.Natuurlijk veel minder ingekocht dan anders tijdens de jaarmarkt. We gaan het zien of het voldoende is..

Vacature:
We zijn  nog steeds op zoek naar een parttimer (scholier) voor de zaterdag. Werktijd van 7.00 tot 16.30 uur. Weet je van aanpakken en heb je zin om te werken? Loop even binnen.
Corona:
We blijven scherp. De maatregelen die in onze winkel gelden blijven onveranderd van kracht. Winkelwagentje verplicht. Dit is ook noodzakelijk als u slechts artikel van plan bent te kopen. Ook voor het gebruik van de geldautomaat blijft dit verplicht. Het gaat niet om de hoeveelheid, maar om de afstand. Liefst betalen met PIN. Natuurlijk afstand houden.  Wellicht voer ik deze week nog eenrichtingsverkeer in. Onze paden zijn niet breed. Gelukkig zijn we in ons dorp wel een stuk beleefder en behulpzamer dan in de grote steden. Onze dochter Mariska werkt bij de Aldi in Apeldoorn en daar zijn iedere dag wel lastige klanten die zich niet aan de regels willen houden.
Folder:
Vanaf deze week bezorgen we onze folder weer huis aan huis. Heeft u klachten over de bezorging? Even bellen 03 45 64 12 02 .
Hemelvaartsdag:
Op donderdag 21 mei zijn wij zoals gebruikelijk de hele dag gesloten. Vrijdag 22 mei ( de datum van de jaarmarkt) zijn wij normaal geopend.
Mondkapjes:
Binnenkort bij ons verkrijgbaar. Verkoopprijs: € 1.19. We zijn gestopt met het gratis verstrekken van mondkapjes. De mensen komen van heinde en verre voor gratis mondkapjes. en dat is niet de bedoeling.
Bezorgen boodschappen:
De afgelopen weken hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen die de boodschappen thuis laten bezorgen. We hebben het er erg druk mee. Prima. Wanner het totaal op de kassabon kleiner is dan € 50.00, dan wordt er € 2.50 in rekening gebracht. Boven besteding van dit bedrag is de bezorging gratis.
Diploma:
Sandra, Ashley en Denise zijn aan de studie voor (asssistent) drogist. Denise is vorige week geslaagd. Wanneer de andere 2 geslaagd zijn,kunnen we starten met de verkoop van zelfzorggeneesmiddelen. U raad het al: er moet weer het een en ander in onze winkel aangepast worden. Bij de kassa komt er een nieuwe presentatie. Om ruimte te maken gaan we stoppen met de verkoop van sigaren en een aantal cadeaubonnen.  Er wordt door ons niets meer bijbesteld. Shag en sigaretten zijn nu nog een onmisbare groep. Wel brengen we daar het aantal verpakkingen terug naar 1 per soort. Marlboro rood hadden we altijd in 3 verschillende verpakkingen ( 19,22, en 28 stuks) We beperken dit nu tot één variant. FF wennen, maar de sigaret blijft hetzelfde.

Graag tot ziens,

Ad en Tineke de Jong en meedenkers,

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)