Jan Hagel en Peperkoek
Vanaf vrijdag 7 mei is de traditionele en originele Jan hagel en Peperkoek weer verkrijgbaar. We willen graag een traditie in stand houden. We starten met 200 pakjes Peperkoek en 500 blaadjes Jan Hagel.Natuurlijk veel minder ingekocht dan anders tijdens de jaarmarkt. We gaan het zien of het voldoende is..

Corona:
We blijven scherp. De maatregelen die in onze winkel gelden blijven onveranderd van kracht. Winkelwagentje verplicht. Dit is ook noodzakelijk als u slechts 1 artikel van plan bent te kopen. Ook voor het gebruik van de geldautomaat blijft dit verplicht. Het gaat niet om de hoeveelheid, maar om de afstand. Liefst betalen met PIN. Natuurlijk afstand houden.  Wellicht voer ik deze week nog eenrichtingsverkeer in. Onze paden zijn niet breed. Gelukkig zijn we in ons dorp wel een stuk beleefder en behulpzamer dan in de grote steden.
Folder:
We bezorgen onze folder huis aan huis. Heeft u klachten over de bezorging? Even bellen 03 45 64 12 02 .
Hemelvaartsdag:
Op donderdag 13 mei zijn wij zoals gebruikelijk de hele dag gesloten. Vrijdag 14 mei ( de datum van de jaarmarkt) zijn wij normaal geopend.
Mondkapjes:
Binnenkort bij ons verkrijgbaar. Verkoopprijs: €  0.50
Bezorgen boodschappen:
De afgelopen weken hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen die de boodschappen thuis laten bezorgen. We hebben het er erg druk mee. Prima. Wanner het totaal op de kassabon kleiner is dan € 50.00, dan wordt er € 2.50 in rekening gebracht. Boven besteding van dit bedrag is de bezorging gratis.

 

Graag tot ziens,

Ad en Tineke de Jong en meedenkers,

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)