Kaas van Bel Leerdammer:
Er is wat verwarring over de advertentie in “De Klepper”. Omdat ik niet precies weet wanneer onze dorpskrant uitkomt gebruik ik de term “geldig tot en met zaterdag”. De actieprijzen van de kaas zijn dan ook geldig tot en met zaterdag 17 februari.

Brood van Speciaalbakkerij van der Grijn:
Deze week hebben we een aantal Valentijn artikelen in de aanbieding. U kunt deze natuurlijk ook bestellen voor aanstaande zaterdag.
a. Valentijnstaartje = een slagroomtaartje voor 4 personen met tekst € 5.95
b. Valentijn petit four = een cake gevuld met chipolata per stuk te bestellen € 1.40
c. Valentijn yummies = cake met hardwenerbodem voorzien van een laagje jam en afgewerkt met een laagje witte fondant. In een doosje zitten 5 stuks met tekst. € 5.95
Maak gebruik van het bestelformulier in de winkel.
Op 7 maart is er een “open dag” bij van der Grijn in Groot Ammers. Wie gaar ermee? Opgeven bij ons in de winkel.

Appelsap van Jan Brouwer:
Deze appelsap is op dit moment uitverkocht. Wanneer de nieuwe oogst er is en dus ook de appelsap houden wij u op de hoogte via deze nieuwsbrief.

Bier van Heineken:
Vorige week hebben we zeer goede week gehad. Ruim 200 klanten meer in één week. Prima. Bedankt voor de klandizie.

Groeten van Hak:
U heeft u ook heel goed gereageerd op de aanbieding van Hak groeten: In één week tijd hebben we 486 potjes verkocht. Super resultaat.

Pakket via Post Nl Pakketpunt:
De kogel is door de kerk. Binnenkort mogen we weer alle pakketten aannemen die verstuurt worden in Nederland of naar de rest van de wereld. Bedankt voor u mails naar Post Nl. Klachten indienen werkt soms. Bedankt voor uw support.

Gezocht: nieuwe medewerkster:
Caroline krijgt het te druk met haar opleiding. We zoeken voor de zaterdag dan ook een vervanger. Interesse? Kom even binnen lopen.

Graag tot ziens,
Ad & Tineke de Jong en meedenkers,

Plaats een reactie

  • (will not be published)