Kaaswinkel:
De kaaswinkel aan de Steenovenweg is met ingang van vrijdag 6 juni gesloten. Met ingang van heden hebben wij in zeer goed overleg met Bel Leerdammer, onze plaatselijke kaasfabriek, alle verkopen die voorheen werden gedaan vanuit de kaaswinkel op het terrein overgenomen. Alle medewerkers van Bel Leerdammer, die werkzaam zijn  op de locaties Schoonrewoerd, Dalfsen en Wageningen, kunnen en mogen voortaan de kaas vers van het mes in onze dagwinkel kopen en/of bestellen. Ook de oud medewerkers kunnen gebruik maken van deze mogelijkheid.

Prijsstelling:
Bel Leerdammer levert rechtstreeks aan ons. Dat betekent dat er geen tussenhandel meer is. Daardoor kunnen we de kaas vers van het mes heel goedkoop aanbieden voor een vaste lage prijs:
a. Jonge kaas vaste lage prijs per kilo € 5.75
b. Belegen kaas vaste lage prijs  per kilo € 7.00
c. Oude kaas vaste lage prijs per kilo € 8.50
d. Leerdammer Original vaste lage prijs per € 7.50
e. Leerdammer Lightlife vaste lage prijs  per kilo € 7.50
f.  Leerdammer Caractere vaste lage  per kilo € 8.50
g Leerdammer Delacrème vaste lage per kilo € 8.50
Alle medewerkers van Bel Leerdammer krijgen altijd een vaste korting, van 25 % over bovenstaande prijzen, die direct bij de kassa wordt verrekend

Actieaanbieding geldig tot en met zaterdag 14 juni:
Iedereen krijgt deze week een openingskorting van 25 % direct verrekend aan de kassa.

Betrokkenheid bij Schoonrewoerd:
Bel Leerdammer wil zich inzetten voor het dorp, de werkgelegenheid en de leefbaarheid in Schoonrewoerd. Wij zijn er trots op dat wij de kans krijgen om onze winkel nog aantrekkelijker te maken voor U.

Graag tot ziens,
Ad de Jong en medewerkers.

 

.

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)