Gewaardeerde klanten en beste lezers,

Kerstbomen:
De “kerstsfeer” is dat jaar wel heel erg vroeg begonnen. Evenals vorig jaar kunt u bij ons weer kerstbomen uitzoeken en eventueel thuis laten bezorgen  ( € 1.00) Oh ja kerstbomen bezorgen we niet in Spanje. Sinterklaas koopt misschien wel een kerstboom maar dan wel om weg te geven.

Kerst:
De kerstkransjes en kerstchocolade zijn ook beschikbaar. We hebben al mooie orders voor relatiegeschenken mogen ontvangen. Belangrijk voor onze winkel. De kerstpostzegels zijn er ook weer. Ook dit jaar kunt u weer gebruik maken van kerst bestellijsten voor o.a. vlees, brood en groente en fruit. Normaal gesproken weet u dan zeker dat u ontvangt wat u heeft besteld.
Landelijk verwachten de supermarkten een zeer grote drukte. Ook bij ons zal dat ook zo zijn. Eén ding weet ik zeker: Onze dagwinkel is 
NIET GEOPEND op 1 ste en 2 de kerstdag 25 en 26 december en ook niet op zondag 27 december. Zakelijk gezien heel onverstandig zeggen “de kenners”.  Gommers zei deze week op de T.V. “sla de kerst maar een keertje over”. Ik wil met de kerst denken aan de geboorte van Jezus en niet aan omzet. Ik maak deze keuze en u, lezers van deze nieuwsbrief, mag u eigen keuze maken.
Om de drukte toch te spreiden zijn wij van maandag tot en met woensdag geopend tot 21.00 uur. Geen klant? Geen probleem. Er is altijd wat te doen. Op donderdag 24 december sluiten wij om 16.00 uur. 

Druk in onze dagwinkel:
Het is anders druk in onze winkel. Misschien dat u dit zelf ook  herkent: minder bezoek aan de winkel en per bezoek wordt er meer gekocht.  Ouderen komen minder (sommigen komen anders iedere dag)  of laten nu hun boodschappen door bijvoorbeeld de kinderen, familieleden of de buren doen. 

Kleurplaat Sint Nicolaas:
De sinterklaasboten zijn gevuld door onze huispiet. Gevuld met wat lekkers, gezond en een kadootje. De kinderen kunnen vanaf dinsdag de boot weer ophalen in onze winkel.

Uitverkoop Sint Nicolaas:
Zaterdag 5 december verkopen wij de laatste artikelen van Sint Nicolaas met een korting van 25 % . Op= Op en weg = weg.

Schatten uit de streek.
Deze week brengen wij u onder de aandacht een nieuw artikel in onze winkel. Jam zonder toegevoegde suikers.

 

De suikervrije jam van Fruitbedrijf van Dijk, is ontwikkeld door Anna. Zij bedacht een manier om geen suiker toe te voegen en toch een lekkere jam te maken. Dit met 100 % biologisch fruit levert een heerlijke jam op. Nu wordt de jam ook door de volgende generatie bereid volgens ditzelfde bijzondere recept. Wel belangrijk om gekoeld te bewaren na openen.

Graag tot ziens,

Ad & Tineke de Jong en meedenkers,

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)