Lentestamppotje van bleekselderij met gevulde kiprolletjes

 

Dit keer weer een recept wat ik nog nooit had gemaakt, maar wat me wél erg lekker leek!

 

Ik maakte eerst de kiprolletjes.

Nadat ik de kip had gevuld, maakte ik ze niet dicht met keukentouw, maar cocktailprikkertjes.

Het gevolg daarvan was wel dat het geen echte rolletjes werden, maar het leken meer op kipcordonbleu‘s .

De vulling vond ik apart: ham met eikruim en bieslook. Maar het was een heerlijke combinatie!

Ik kruidde de kip aan de buitenkant met wat kipkruiden, in plaats van peper en zout.

Het was een heerlijk stukje vlees!

 

Het stamppotje maakte ik, in verband met tijdgebrek, met een zakje aardappelpuree.

Eigenlijk vinden wij zo’n zakje ook gewoon heel erg lekker 😊

In plaats van lente-uitjes deed ik er rucola door het stamppotje.

Dit geeft wel een beetje een bittere smaak, waardoor je minder proefde van de bleekselderij.

De volgende keer tóch maar met lente-uitjes óf een gewoon (gebakken) uitje!

 

Al met al een recept wat ik van harte kan aanbevelen!

Wij hebben er van gesmuld!

 

Veel kookplezier!

Plaats een reactie

  • (will not be published)