Gewaardeerde klant, beste lezer,

Zelfstandig ondernemer onderscheid zich. 
Ik ga dit jaar meedoen aan een kleine competitie. De vakorganisatie van supermarkten, Het Vakcentrum,  heeft een competitie voor supermarkten georganiseerd. Deze competitie wordt gesplitst in 2 delen: 1 voor grote supermarkten en 1 voor kleine supermarkten. Het eerste deel is een klein consumentenonderzoek. Doet u ook mee? Klik op deze link: ZO2Z award

Kerstbomen:
Sinds donderdag zijn er weer kerstbomen. Zoals ieder jaar van dezelfde tuinder. Van groot tot klein. En… op zaterdagavond 10 december staan we ook op de kerstmarkt bij de Gereformeerde Kerk van 17.00 uur tot 21.00 uur. Welkom.

Kerstpakketten:
Tineke maakt ook dit jaar weer voor u de kerstpakketten op maat. Geen spul uit China. Maar het liefst met bruikbare artikelen. De insteek is dat alles gebruikt moet zijn voor 1 februari.

 

 

Heerlijkheid Vijfheerenlanden:
Nieuw in het assortiment. appelsap in grote fles 0,75 liter voor € 2.25 en appelsap in een klein flesje voor de prijs van € 1.35. De appels en peren zijn nu vervoerd naar België om er heerlijke stroop van te maken. Wellicht dat deze (h) eerlijke appel-perenstroop van de nieuwe oogst leverbaar is rondom de kerst.

Folders:
Met ingang van 2023 gaan we weer terug naar het uitbrengen van een wekelijkse folder. We hebben het een jaar geprobeerd met een folder die 14 dagen geldig is. Helaas…. dat is mislukt.

Kerstzegels:
Maak gebruik van de minder dure postzegel voor uw kerstkaarten. Velletje van 20 stuks van € 18.20

 

Graag tot ziens.

Ad & Tineke de Jong en medewerk(st)ers,

Plaats een reactie

  • (will not be published)