Nieuw: Klanten vertellen:
Graag nodig ik u uit om in de winkel een revieuw te schrijven over onze winkel. Het zijn  5 vragen en een open vraag. U wordt daarna niet bestookt met e mail of reclame. Ik wil er alleen van leren. In een later stadium worden de rivieuws geplaatst op onze website.

Recept uit onze weekfolder:
Als u een recept uit de weekfolder ,voor dat de folder wordt verspreid, wilt uit proberen en uw ervaringen wilt delen met andere klanten, dan hoor ik dat graag. U krijgt het recept 2 of 3 weken van te voren op een A 4 tje, waardoor u alle tijd heeft om het uit te proberen, een foto te maken en in het kort te omschrijven wat u er van vindt.

Openingstijden:
Maandag 24 december zijn wij geopende vanaf 7.00 uur tot 16.00 uur.  Onze winkel is zoals altijd gesloten op 1 en 2 de kerstdag. Donderdag 27 december wordt er door ons niet bezorgd.
Oudjaarsdag maandag 31 december zijn geopend van 7.00 uur tot 16.00 uur. Dinsdag 1 januari zijn wij uiteraard gesloten.

Vacature:
Per 1 februari gaat Herriët werken in de kinderopvang. Wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerkster voor een full time baan van 36 – 40 uur per week.

Relatiegeschenk:
Als u nog iemand wilt verrassen dan is het altijd mogelijk om een passend pakket door Tineke te laten maken.

Oliebollen:
De verwachting is dat er dit jaar minder thuis wordt gebakken. Speciaalbakker van der Grijn bakt met liefde duizenden oliebollen en appelflappen. Voor ons is het erg handig als u een bestelformulier gebruikt. Wij weten wat we in ieder geval moeten bestellen. En… u grijpt nooit mis.

Graag tot ziens

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)