Er is zoveel keuze aan maaltijden, dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. U wilt een nieuwe maaltijd uitproberen, maar weet niet wat. Of u heeft ‘s avonds haast, maar wilt geen ongezonde hap. Voor al deze hedendaagse problemen hebben we een oplossing bedacht die wij zelf ook erg leuk vinden: Het Menu van de Dagwinkel!

Wat werkt het menu van de Dagwinkel?

Elke maand stellen Tineke en ik een leuk en vooral smakelijk recept samen dat we gaan uitproberen. Is het een succes, dan kronen we het tot Menu van de Dagwinkel! Alle ingrediënten van het recept verzamelen wij in een boodschappentas die u kunt u bestellen. U kunt deze even snel oppikken of wij bezorgen het bij u thuis.

Zigeunerschnitzel met aardappelen en komkommer en ijs toe

Graag willen wij u kennis laten maken met een overheerlijk menu voor 2 personen. Zigeunerschnitzel met aardappelen en komkommer en ijs toe. Tineke maakte in ongeveer 45 minuten een heerlijk maaltijd met een verse varkensschnitzels, zigeunersaus en aardappels, aangevuld met gezonde komkommer. Een eigengemaakte zigeunersaus smaakt echt wel lekkerder dan een sausje uit een potje. Missen we geen groente? De goed gevulde saus en de komkommer was voldoende voor ons. Het overheerlijke roomijs uit onze eigen winkel van Dickninghe gegarneerd met een beetje sinaasappelstroop en een kletskop maakte het menu compleet. De kletskoppen die we over hebben hebben we ’s avond gepresenteerd bij de koffie. Onze gasten hadden deze koekjes nog nooit gegeten maar ze vonden ze heerlijk.

Bekijk het recept en het pakket!

U kunt het menu van de Dagwinkel uitproberen voor een speciale prijs van €12,50 (normaal €15,46).
 
Bestel direct ›

 
 
 
 

Plaats een reactie

  • (will not be published)