Excursie bierbrouwerij:
Volgende week  zaterdag 23 januari gaan we met de bus naar bierbrouwerij Koningshoeven in Berkel Enschot. Vertrek 14.00 uur Terugkomst verwacht 18.30 uur. Kosten per persoon € 12.00. Inclusief bus, toegang en een biertje proeven. Gaat U ook mee? Opgeven in de winkel!

geldGROENwassen:
U kunt dit kwartaal de eerste waardebon inleveren van de succesvolle aktie geldGROENwassen. De bon heeft een waarde van € 10.00. Naar het zich laat aanzien worden er grote besparingen behaald. Meer dan 400 kilowatt in één week. Slapend rijk opperde een klant. Zo simpel is het nu ook weer niet, maar het is wel leuk. Alle kosten die je niet hoeft te maken hoef je ook niet te verdienen.

Stropdassen:
Ze zijn er weer: de bekende Momba zemen in de vorm van een stropdas. . Prijs per stuk € 2.99

Wie jarig is trakteert:
Zondag hoop ik 58 te worden. Morgen zaterdag 16 januari  trakteer ik maar vast op een mooie korting: alle klanten krijgen 25 % korting op de kaas van Bel Leerdammer: (Leerdammers, caractére, jong belegen en oud). De jonge kaas kost dan zaterdag ook € 5.75 minus 25 % = €  € 4.12 per kilo. Da’s super goedkoop en een fantastische kwaliteit. Kom proeven.

Al vriend van de Grutto?
Doe ook mee wordt lid van “vrienden van de grutto” Eénmalig een minimale bijdrage € 5.00. Kijk voor meer info in één van onze vorige nieuwsbrieven. Meer dan 50 mensen gingen u al voor. Dus deze actie gaat natuurlijk door.

Openingstijden:
Jammer genoeg hebben we in ons dorp met de winkels allemaal verschillende openingstijden. We hebben het één en ander op een rijtje gezet en een mooie poster gemaakt. Met dank aan Pedro Bogerd. Deze poster plaatsen we ook nog in “De Klepper”.
We proberen ook nog een overzicht te maken van alle andere bedrijven die in ons dorp gevestigd zijn. Weet u bijvoorbeeld dat u kleding kan laten vermaken door een iemand die in ons dorp woont? Kan handig zijn om te weten.

Graag tot ziens,

Ad de Jong en meedenkers,

Plaats een reactie

  • (will not be published)