Gewaardeerde klant en lezer,

Personeel:
Ik heb erg veel geluk met het vinden van nieuw personeel. Angela is erbij gekomen op de woensdag, donderdag en vrijdagmorgen. Op zaterdag hebben we 2 nieuwe medewerker(st)ers:  Noëlle en Thijs. Daarnaast komt Britt, één middag per week. Tijdens de vakantie hebben ze allemaal ingevallen. De meeste werkzaamheden weten ze goed uit te voeren. Aan ons de taak om ze nog het één en ander te leren. Met uitzondering van Angela zijn ze nog er jong. Fouten  maken mag gerust.

Openingstijden:
Iedere dag geopend van 8.00 – 18.00 uur. Op zaterdag genieten we vanaf 16.00 uur van het weekend. Op zondag altijd gesloten.

Bestellen:
U kunt op vele manieren bij ons bestellen:
a. geef gewoon je boodschappenlijst af
b. per telefoon 03 45 64 12 02
c. per mail: kantoor@dagwinkelschoonrewoerd.nl
d. 06 13 42 29 336
Of via één van onze webwinkels waarbij wij zijn aangesloten:
a. voor al uw boodschappen: lekkermakkelijk.nl

b. voor brood en banket:  van bakker van der Grijn: uit Groot Ammers
c. voor vers vlees van slager Molenaar: uit Lexmond
De betaling van de boodschappen en vers vlees is achteraf na levering.
Het brood betaald u per i-deal nadat u een klantnummer heeft aangemaakt.
Neem de proef op de som.

Thuisbezorgen:
De boodschappen thuis laten bezorgen is ook mogelijk. Bij besteding onder de € 50.00 berekenen we € 2.50 bezorgkosten. Daarboven is het gratis. Liever hebben we dat u naar de winkel komt. En als het mogelijk is op de fiets. Lukt het niet om de boodschappen op de stalen ros mee naar huis te nemen, dan bezorgen we de boodschappen gratis thuis.

Water for live:
Voor de Gereformeerde Kerk ben ik betrokken bij het project Water for Live. Meer informatie op de website van de Gereformeerde Kerk Ook een dienst aanbieden? Neem contact op met Janet de Zeeuw via  het volgende mailadres: wijkdiaken-d@gkschoonrewoerd.nl
Wat voor een dienst kan u aanbieden voor het goede doel?  Wees creatief: iedereen kan wel wat bedenken. Voorbeeld:
De 8 organisten van de Gereformeerde Kerk verzorgen een orgelconcert op zaterdagmiddag 10 september. Aanvang 13.30 uur. Daarnaast poseren een aantal “kunstenaars” hun werk in de nevenruimten van de kerk. Welkom. Gratis entree. Bent u tevreden dan is een vrijwillige bijdrage voor Water for Live leuk!

Prijzen:
Iedere week hebben we te maken met prijsveranderingen. Soms heb ik een schaamtegevoel om de prijsstickers voor het vak te wisselen. We worden er allemaal mee geconfronteerd. Gelukkig is het niet alleen bij onze winkel, maar ook bij de “grote jongens”. Daar duurt het meestal wat langer voor de noodzakelijke verhogingen zijn aangepast.  Daar wordt vaak eerst naar de concurrentie gekeken om te zien, wanneer en in welke mate de prijzen worden verhoogd.

Dagaanbiedingen:
Iedere dag hebben we één extra aanbieding die alleen op die dag geldig is. Voor de hele maand augustus is de planning klaar. Om te  weten wat er in de aanbieding is moet u ons volgen via facebook of instagram.

Bierproeverij:
Op woensdag 12 oktober organiseren we weer eens een bierproeverij. Aanvang 19.30 uur. Op een mooie en bijzondere locatie in ons dorp. Opgeven is wel noodzakelijk bij Ad in de winkel of stuur een app naar 06 13 42 29 33 of natuurlijk per mail: info@dagwinkelschoonrewoerd.nl

Nacht van de nacht:
De ‘Nacht van de Nacht’ wordt sinds 2005 op de laatste zaterdagavond en -nacht van oktober gehouden en is een initiatief van de Nederlandse provinciale Natuur- en Milieufederaties. Dit jaar wordt de ‘Nacht van de Nacht’ voor de 18e keer georganiseerd op zaterdag 29 oktober 2022.
Op de avond en nacht dat de zomertijd eindigt, doven een aantal gemeentes, bedrijven en huishoudens hun verlichting om aandacht te vragen voor lichtvervuiling en energiebesparing op verlichting.
Iemand tijd en zin om iets mee te organiseren rondom dit thema?  Geef je op bij Ad.

Heerlijkheid Vijfheerenlanden:
We staan aan het begin van het oogst seizoen. De eerste moesappelen Yellows kunt u bij ons in de dagwinkel kopen. De volledige opbrengst gaat naar de penningmeester van de stichting Heerlijkheid Vijfheerenlanden.
Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september staan we op het “Festival Binnenste Buiten”. Wilt u dit seizoen ook komen plukken of een andere vrijwilligerstaak doen? Meld u aan via onze secretaris Mario Swaanen.

Graag tot ziens in onze dagwinkel,

Ad & Tineke de Jong en meedenkers,

Plaats een reactie

  • (will not be published)