Help ons VriesVers Winkel van het Jaar 2017 worden en maak zelf kans op mooie prijzen!

Ad & Tineke’s) doet (weer) mee aan de verkiezing “VriesVers Winkel van het Jaar 2017”. in de catogorie winkels tot 400m 2.  Koop bij ons een diepvriesproduct, stem en maak kans op mooie prijzen!

Hoe werkt het?

Het VriesVerstival

Van 1 mei tot en met 27 mei 2017 organiseert het VriesVers Platform voor de 7e keer op rij haar landelijke campagne onder de naam VriesVerstival, met onder andere een loterij met prachtige prijzen voor consumenten, waaronder een waardecheque van € 10.000,- in te leveren bij 1 van de 6 vestigingen van Eigenhuis Keukens, 2 luxe weekverblijven in Italië (4 tot 6 personen) van Vacanceselect, 2 elektrische fietsen, 50 toegangskaarten van dagjewellness.nl, 3 Airfryers van Philips en 500 codes voor film naar keuze van Pathé thuis.

 

Hoe kunt u stemmen en kans maken op prijzen? U koopt bij ons een diepvriesproduct en neemt een actiekaart uit de winkel mee. Met deze actiekaart gaat u naar www.devriesverskeuken.nl/winkelactie, daar stemt u op onze winkel én op uw favoriete diepvriesproduct. Zo maakt u kans op mooie prijzen. De enige tegenprestatie die van u gevraagd wordt, is het invullen van een kleine vragenlijst over onze winkel en uw favoriete VriesVers Product. Wij maken daardoor, op onze beurt, kans op de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2017 én u op mooie prijzen! Dus beste klant: stem op ons!

Plaats een reactie

  • (will not be published)