Zomeravond bierproeverij: Op donderdagavond 31 juli organiseren wij een zomerse bierproeverij. Speciaal bieren zijn erg “in”.

 

Locatie: foto045kl[1]

Bas Middelkoop is onze gastheer in “De Wetering”  aan Kortgerecht te Schoonrewoerd.  Bij mooi weer organiseren we de proeverij  in de tuin, met kampvuur. Wanneer het weer wat minder is dan gebruiken we de boerderij die normaal fungeert als “Bed & Breakfast”.

Aanvang: Vanaf 20.30 uur ontvangen wij u graag met een aperitief. Koffie en of thee moet U  bij voorkeur thuis drinken.

Voor wie bestemd? Natuurlijk voor de liefhebbers van speciaal bieren. We zorgen ook voor wat zomerse drankjes. Uiteraard verwachten we niet alleen dames, maar ook heren. De minimum leeftijd is 18 jaar.

Wat gaat het kosten? Bij inschrijving verwachten wij dat u € 5.00 per persoon betaalt. Op de avond zelf zijn er geen bijkomende kosten. De te proeven speciaal bieren zijn dan inbegrepen. We zorgen natuurlijk ook voor een stokbrood, wat fris, en andere lekkere dingen.

Wat gaan we proeven? In onze dagwinkel hebben we regelmatig nieuwe soorten. Natuurlijk spelen we in op de seizoenen. In de zomer is er veel aandacht voor de “radlers”.  Als de herfst komt, zijn er meerdere soorten “bockbieren”. We gaan 7 verschillende soorten proeven in de daarbij behorende glazen. Het lijkt mij leuk als de klanten zelf iets kunnen vertellen over een “speciaalbiertje”.

Hoe kan je opgeven? Het liefst in de winkel persoonlijk. Maar het kan ook per mail kantoor@dagwinkelschoonrewoerd.nl of aanmelden via Facebook. Neem gerust je familie en of vrienden mee, maar die je moet natuurlijk ook opgeven.

Graag tot ziens, Ad de Jong en medewerksters,

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)