Medewerkers:
Maaike heeft na een dienstverband van 35 jaar bij ons ontslag genomen Ze heeft een nieuwe baan bij “het boekenhuis”in Culemborg. We wensen haar veel plezier. Op maandagmiddag komt neefje Nigel van Es bij ons werken.
Service van Fietskees:
Onze service kan heel ver gaan. Voorbeeldje: Heeft U een fiets die stukken heeft? Lever deze dan bij ons in. Fietskees uit Heukelum haalt de fiets op en brengt deze na enkel dagen weer terug. Soms is het alleen een kwestie van bandje oppompen. Dan kan ik zelf nog wel!

 

Kerstzegels:
Vanaf 5 november is het weer toegestaan om op een gewone brief of wenskaart een kerstpostzegel te plakken. Een velletje met 20 zegels kost € 15.60 Bij 2 velletjes ontvang je een  Riverdale Kaartenhouder plaats je de mooiste kerstkaarten die je ontvangt en hang je deze op in huis.

Wie verdient er een taart?
De afgelopen maand hebben we een taart bezorgd bij mevrouw Abbel aan de Diefdijk te Schoonrewoerd.

 

Kerstpakketten:
U kunt bij ons zelf een pakket samenstellen of een pakket kiezen uit onze prachtige brochure.  Tineke wil u graag helpen.

Nieuw in ons assortiment:
Abrikozenflappen uit onze oven: 2 + 1 gratis : 3 stuks voor € 1.98.

Avondopenstelling:
We zijn tevreden over de avondopenstelling tot 19.00 uur. Veel klanten zijn er aan gewend dat je dan met de pinpas moet betalen. Uit veiligheidsoverwegingen werken we liever niet met contant geld.

Gebak bestellen:
En… dan ziet het er zo uit. Mooi feestje!

 

Graag tot ziens,

 

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)