Excursie:
Op zaterdag 23 januari  organiseren we een excursie naar Bierbrouwerij de Koningshoeven in Berkel Enschot. In deze brouwerij wordt o.a. La Trappe trappisten bier gebrouwen. Tijdens de rondleiding door de brouwerij ga je in drie kwartier alle facetten van het productieproces en langs alle karakteristieke gebouwen op het erf van het abdijterrien. Je krijgt een korte film te zien warbij je in circa 15 minuten alles leert over het kloosterleven en de historie van de brouwerij. Als afsluiting kan je de heerlijke Trappistenbieren proeven.
De entree/kosten voor deze excursie bedragen normaal € 12.00 per persoon. Ik heb een speciale prijs van € 6.00 per persoon kunnen afspreken. Het plan is om met een bus te gaan met 30 personen. Hiervoor vraag ik een eigen bijdrage van € 6.00. Het vervoer wordt verzorgd door Streef reizen uit Culemborg. Ze hebben een mooie offerte gemaakt voor ons!Dagwinkel-6-aug-A4
Het vertrek is rond 14.00 uur. De excursie begint om 15.30 uur. Zo rond de klok van 18.30 uur zijn we weer terug in Schoonrewoerd. Opgeven zo spoedig mogelijk per mail info@dagwinkelschoonrewoerd.nl of gewoon mondeling in de winkel.

Geldgroenwassen:
Het is vanaf nu mogelijk om met uw eerste waardebon van € 10.00 uw boodschappen te betalen. De energiebesparing is gigantisch groot. Er zat nu al een week bij dat de besparing meer dan 400 kilowatt per week is geweest. De maand januari wordt een mooie maand om te vergelijken. Het zijn normale weken zonder feestdagen. Wordt vervolgd.

Graag tot ziens,

Ad en Tineke de Jong

 

 

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)