Jannette Sinke heeft het recept uit onze weekfolder van deze week uitgeprobeerd.
Janette schrijft:
Het recept viel hier in goed in de smaak! Ze vonden het voor herhaling vatbaar!
Ik heb het recept wat aangepast. Voor een maaltijd voor 6 personen heb ik gebruikt:

  • 2 pakken Knorr Indiase Kip Tandori
  • 500 gr kipfilet
  • 600 gr sperciebonen
  • 2 x 125 ml crème fraiche (light)
  • 2 el olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 winterwortel
  • 1 ui

Verder heb ik het recept gevolgd. Voor het marineren van de kip heb ik één zakje marinade gebruikt. Dan is het vlees al pittig genoeg.

Als de kip gaar is, worden de groenten toegevoegd en 10 minuten meegestoofd.

Hartelijke groet, Jannette Sinke

Twee foto’s: één van de gebruikte ingrediënten en één van het resultaat op het bord!

Plaats een reactie

  • (will not be published)