Markt:

Bloemen:
Sandra heeft meer dan 20 jaar bij een bloemist in Leerdam gewerkt. Ze weet dus veel bloemen. Op zaterdag heeft ze vaak op de markt gestaan. En…. daar zie ik een kans in. Komende zaterdag 18 januari hebben we de tulpen in de aanbieding.: 2 bossen naar keuze voor € 6.00. We maken er zaterdag een beetje “markt” van. We hebben daarvoor mooi de ruimte voor de winkel. Er staat een parasol voor de eventuele regen en met een goede jas tegen de kou moet het te doen zijn.Natuurlijk hebben we geen enkel idee hoeveel bossen we nodig hebben omdat dit de eerste keer is. Daarom op= op en weg is pech.

Broodjes:
We rijden de oven voor het eerst dit jaar weer naar buiten en gaan u verwennen. We hebben een paar mooie aanbiedingen:
a. Gevulde koeken per stuk € 1.10 en 4 stuks voor € 3.00
b. Croissants roomboter per stuk € 0.85 en  2 stuks voor € 1.00
c. Wiite bollen van speciaalbakker van der Grijn 6 + 2 gratis dus € 2.09

Personeel:
Onze vaste medewerksters werken 1 keer per maand op zaterdag. Vakkundig personeel is heel belangrijk bij alle “Dagwinkels” in Nederland.  De Dagwinkel is “lekker dichtbij” . Lekker omdat we heel veel lekkere produkten in onze winkel hebben.  Denk aan rosbeef, heerlijke achterham of onze grillworst waar we er iedere week tientallen van verkopen. En deze week ook nog eens alle soorten in de aanbieding: alle soorten gesneden of aan een stukje per 100 gram slechts € 1.00.
Nieuw bij ons op zaterdag is Susan. Ze heeft al 3 jaar gewerkt bij een supermarkt in Leerdam. Haar contract werd niet verlengd omdat ze “te oud” is Hoe bestaat het 17 jaar en te oud? Voor ons een buitenkans. Ze weet hoe de Post NL zaken worden geregeld, en wisselgeld terug geven is geen probleem. Alleen moet ze nog even wennen aan een ander kassa systeem.
Britt heeft zelf haar baantje opgezegd. Vonden we jammer. Ze is zeer flexibel. In noodgevallen was ze altijd bereid om in te vullen. Begrijpelijk is ook dat ze eens ergens anders wil kijken hoe het daar is.

Voor velen gewoon maar voor anderen misschien nog onbekend onze extra services:
a. PostNL pakketpunt. Breng of haal uw pakjes bij ons. Heel handig. De vergoeding per pakketje is niet groot:  € 0.20.per pakket. Maar vele kleintjes maken 1 middelmaatje. ( in dit geval)
b. Stomerij: Of het nu gaat om een broek of trouwjurk. Het maakt niet uit. Voor woensdag 12.00 uur gebracht is vrijdag weer retour.
c. Bloemen: ‘t Onderhuis uit Meerkerk is onze leverancier. U kunt daar ook altijd bestellen en het vervolgens bij ons afhalen.
4. Wijnen: Voor alle soorten geldt altijd 11 flessen kopen + 1 fles gratis.
5. Retour service: Altijd moeilijk in te schatten: Wat heb ik nodig voor een feestje? Maakt niet uit… wat over is kan altijd retour. Achteraf rekenen we af.
6. Extra geld pinnen. Dit kan zowel bij de kassa als in de Geldmaat flappentap. Maximaal tot € 420.00.
7. Thuisbezorgen van boodschappen. Geen probleem. Maar het kan niet gratis meer. De bezorgkosten bedragen altijd € 2.50

Tot slot:
De afgelopen hebben we onze “dagwinkel” van extra voorraad voorzien. We hebben het ook de eerste weken flink drukker dan vorig jaar. Onze weekaanbiedingen zijn prima en lekker scherp. Ook vaak met akties waarvoor geldt : 1 + 1 gratis. Profiteer ervan.

Vanaf maandag starten we met een nieuwe spaaractie. U kunt zelf kiezen of met bijbetaling of geheel gratis. In dat laatste geval heb je natuurlijk wel meer spaarkaarten nodig.

Nieuw:  Ook starten we weer met een spaarpas. U kunt punten sparen en inleveren voor gratis artikelen of het goede doel. Het kan door middel van een spaarpas of via een app op je smartphone. Binnenkort meer informatie in de winkel.

 

Graag tot ziens,

 

Ad & Tineke  en de  meedenkers

 

 

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)