Sponsoring:
Bijna iedere week krijgen wij een verzoek om een activiteit te sponsoren. Op zich is daar niets mis mee. Wel zal er altijd een tegenprestatie tegenover moeten staan. U moet dan denken aan reclame maken , een poster ophangen, foto’s plaatsen op facebook en twitter. En zo zijn er veel mogelijkheden om de sponsor onder de aandacht te brengen. Gebruik uw creativiteit.
A. Sport Verenigt Zijderveld ( SVZ).
Afgelopen zaterdag was er een bingoavond in Zijderveld ten bate van de verenigingskas. Een volle zaal. De hoofdprijs, één minuut gratis winkelen is gewonnen door Lonneke van Putten. Onze sponsoring is goed onder de aandacht gebracht door een huis aan huis folder, affiches en facebook.
B. Hervormde Kerk Schoonrewoerd.
Op zaterdag 15 november is er een huis aan huis actie met Every Day toiletpapier. Voor dergelijke acties leveren wij altijd de goederen tegen inkoopprijs. Bekendheid via affiches en Facebook.
C. Huis aan huis verkoop Sint Nicolaas intocht. Door het comité is aan ons en bakker van der Grijn wel een prijsopgaaf gevraagd. En andere partij leverde de artikelen goedkoper. Niets aan te doen. Wel zorgen we voor het strooigoed tegen inkoopprijzen.
D. Schoolontbijt. Dit wordt landelijk aangestuurd door Appie . Adje is door meester Kees wel geïnformeerd over deze actie.
E. Vrijdagavond is er “griezeltocht” in en door “het bos”. Boodschappen met recht van retour en een leuke korting.

Nog een winnaar.
Mevr van Santen uit de ….. loste de puzzel uit ons huismagazine “Lekker Makkelijk” goed op. Onder alle inzenders was zij de gelukkige winnaar van een “Every Day” boodschappen pakket. Van Harte.

Kaas van Bel Leerdammer.
Vanaf maandag 10 november tot en met zaterdag 15 november weer een speciale aktie met de goudse kaas en alle soorten Leerdammer uit de kaasfabriek van Schoonrewoerd. let op onze huis aan huis folder.

Graag tot ziens,

Plaats een reactie

  • (will not be published)