Stage:
Remon van Soest is onze nieuwe stagiair. Hij zit op “De Windroos” te Gorinchem. Iedere vrijdag komt hij de geleerde theorie in de praktijk brengen. Daarnaast is het natuurlijk ook de bedoeling dat hij van ons het een en ander opsteekt.  We hebben er alle vertrouwen in dat het een leuke stageperiode wordt.

Jaarmarkt Zijderveld:
Zaterdag 7 september staan we op de vernieuwde jaarmarkt in Zijderveld. Wij hebben een paar mooie acties met Leerdammer gesneden kaas en Leerdammer zwarte peper chili, vers van het mes. Kom proeven zou ik zeggen. Daarnaast laten we u ook proeven van de heerlijke leverworst van Anton & Marnie Molenaar uit Lexmond, de slager die in onze dagwinkel het vers vlees assortiment aanlevert.

Proeverij in samenwerking met Croustico:
Vorige week zijn we weer gestart met het bakken van broodjes buiten in de oven voor de winkel. Morgen doen we dat opnieuw. Dan bakken we overheerlijke croissants.
Deze aanbieding is alleen geldig op zaterdag 7 september:  3 stuks + 1 gratis. De jus d’orange moet u zelf regelen.

Folders: 
Binnenkort krijgt u nog een speciale folder die de hele maand september geldig. Ook komt er nog een joekel van een folder met al onze artikelen van onze 2 huismerken Everyday en Boni.
Onze weekfolder wordt binnenkort in Schoonrewoerd weer huis aan huis verspreid. De eerste weken kan u onze folders nog meenemen uit de winkel of lezen via onze website.

Voetbal:
Misschien wel het belangrijkste voor veel mensen: voetballen bij HSSC 61. Komende zaterdag een Vijfheerenlanden derby: HSSC 61 – Ameide. Aanvang 14.30 uur.

Groenteaanbiedingen geldig vanaf maandag 10 september:
Bloemkool per stuk € 0.99
Witlof per kilo € 0.99
prei per kilo € 0.99

Wie verdient er een taart?

De afgelopen week hebben we aan 4 mensen een heerlijke slagroomtaart uitgereikt. Iedereen heeft iemand voor kunnen dragen, waarom dat hij of zij een taart verdient.Veel mensen hebben daar gebruik van gemaakt. De jury bestaande uit  Ad & Tineke hebben een moeilijke keuze moeten maken:
1. Arie de Braber. Na een vreselijk ongeluk in de bouw wat tot gevolg heeft dat hij voor 100 % is afgekeurd. Na vele operaties gaat het gelukkig nu veel beter. Voor zijn doorzettingsvermogen verdient hij de taart.
2. Bets van de Vlies. Staat altijd klaar om anderen te helpen.
3.Jaap en Gerina Kamp. Zij staan, juist nu, voor goede vrienden altijd klaar,  die door een ernstige ziekte zijn getroffen.
4. Wilma den Dunnen. Staat ook staat altijd paraat voor mensen in haar omgeving.

Alle deze vrijwillige mantelzorgers zijn voorbeelden voor anderen. We weten zeker dat ze allemaal verrast zijn en er lekker van hebben gegeten.

De boekenkar:
Voor onze dagwinkel blijft u ook de komende weken nog in de gelegenheid om boeken van “De Rommelschuur” aan te schaffen. De opbrengst gaat naar “de voedselbank”. Tot nu toe is er voor ruim € 200.00 aan boeken verkocht. Een mooi bedrag.

Graag tot ziens,

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)