Bijnamen:
Persoonlijk hechten wij nogal aan bijnamen. Je weet gelijk over wie het gaat. Dit ligt waarschijnlijk anders bij hooikazen en potloden. Hooikazen is de bijnaam van de inwoners van Hei- en Boeicop, terwijl potlood de bijnaam is voor de inwoners van Lexmond.

H.S.S.C. 61 – Lekvogels.
Komende zaterdag 15 maart is er de Zederikse voetbal derby op het sportcomplex “Het Plein” te Hei- en Boeicop.  Aanvang 15.00 uur. De beide teams ontlopen elkaar niet veel in de competitie.  Wij dagen het eerste uit: Wanneer we drie punten in Hei-en Boeicop houden, wordt er door ons op kippenpoten getrakteerd.  Het eerste elftal  en iedereen die een beetje bij de voetbalclub is betrokken vindt het bijzonder leuk als er veel toeschouwers komen. De entree is gratis. Ook wordt er altijd de wedstrijdbal verloot.
Vanaf ’s morgens 8.30 uur is het een drukte van belang  In totaal zijn er maar liefst 10 thuiswedstrijden.
Bazaar:
Na afloop van de wedstrijd wordt er een bazaar georganiseerd door de supportersvereniging. Het rad van avontuur bepaalt welke mensen met één van de mooie prijzen naar huis gaan. Er is veel te winnen: vlees, gebak en boodschappen.

Huismerk  “Everyday”
Komende zaterdag wordt onze huismerkenkrant  “Everyday” huis aan huis bezorgd in Schoonrewoerd, Zijderveld, Hei- en Boeicop en Everdingen. Honderden artikelen van ons huismerk met een scherpe prijs. Kwaliteit van de producten is heel goed. Toiletpapier, keukenrollen, jus d ‘orange en dierenvoeding zijn enkele voorbeelden van artikelen die wij veel verkopen dan een soortgelijk artikel van een A merk.

Schoonmaak:

In deze krant staan ook veel schoonmaak artikelen. Super voordelig. En nu we het toch over schoonmaken hebben:

Nationale opschoondag:
Op zaterdag 29 maart is er weer een grote schoonmaak in Schoonrewoerd. Een flinke groep vrijwilligers is weer nodig om de rommel van een ander op te ruimen. Doe ook mee en geef u op. Meer informatie op
http://schoondorp.webnode.nl/schoonrewoerd-heel/
Graag tot ziens,

Ad & Tineke de Jong en meedenkers,

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)