Bloemen en planten:
Als u op zoekt bent naar nieuwe planten kunt u nu volop keuze maken in onze dagwinkel.

Frisse planten:
Iedereen heeft zijn kerstboom wel opgeruimd. ‘t Onderhuis, onze leverancier van bloemen en planten, heeft een groot aantal planten gepresenteerd. Zowel groene planten als bloeiende planten. Ook de bloemenkar buiten is goed gevuld.

Aanbieding:
Daarnaast zijn er ook 8 verschillende soorten vetplanten. Per stuk € 2.99 en 2 stuks voor € 5.00

Snijbloemen:
Wij krijgen tenminste drie keer per week nieuwe en verse snijbloemen. Op maandag, woensdag en vrijdag.

Rouw arrangementen:
Om voor uw dierbare bij het afscheid bloemen te kiezen heeft ‘t Onderhuis een boek met rouwbloemwerk samengesteld. Dit boek kunt u altijd bij ons inkijken of mee naar huis nemen om het rustig eens te bekijken.

Speciale wensen:
U kunt altijd rechtstreeks contact opnemen met ‘t Onderhuis. Kijk op onze site onder “BLOEMENSERVICE”.  voor de adresgegevens. Bijzondere boeketten, mooie stukken voor op tafel of een compleet opgemaakt vaas. We kunnen aan veel wensen voldoen.

Kwaliteit en prijs:
‘t Onderhuis levert super kwaliteit bloemen. Het blijft natuurlijk wel een “natuurlijk” artikel. Iedere week zijn er complimenten dat de boeketten zolang staan. Met de prijs ziet het ook goed. ‘t Onderhuis heeft niet alleen voor de eigen winkel bloemen en planten nodig: ze staan ook nog op een aantal markten. Ook beleveren ze naast onze dagwinkel nog andere supermarkten. Ze zijn dus in staat om rechtstreeks en groot in te kopen bij de telers. Neem de proef op de som!

Graag tot ziens,

Ad & Tineke de Jong.

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)