Vacature:
Opnieuw heeft een scholier, die bij ons op zaterdag als parttimer werkt een baan gevonden. Sanne is aangenomen als dokters assistente. Blij natuurlijk. Je studeert niet voor niets. Betekent wel dat Sanne in april bij ons voor het laatst is. Heb je zin om iedere zaterdag iets bij te verdienen? Kom langs, loop even binnen of stuur een mail naar info@dagwinkelschoonrewoerd.nl

Opruiming:

Verbouwen betekent ook kiezen. We moeten ruimte maken voor de vernieuwde versafdeling, waarbij een belangrijke plaats wordt ingeruimd voor het snijden van vleeswaren vers van het mes, kaas en brood. Vers vlees gaan we verkopen van slager Molenaar uit Lexmond. Daarvoor wordt een groot gedeelte van een koeling vrijgemaakt.
Daarom zijn we afgelopen week gestopt met de verkoop van tijdschriften. Logisch gevolg van internet: welke jongere koopt nog een blad? Alles is al gelezen op de smartphone.
Wat we ook niet meer bijbestellen is het “Sorbo” assortiment. We verkopen de blikopeners, pennen, nietjes, stiften, enveloppen, schoensmeer etc uit.  Op de meeste artikelen krijgt u een mooie korting van 25 % .
We zullen ook ruimte moeten maken in het “gewone” assortiment. Voorbeeld: we hebben nu 21 soorten cup a soup van Unox in de winkel staan. Als we 6 soorten hebben is dat ook voldoende. En zo zijn er nog vele voorbeelden. Zoals schoonmaakmiddelen. Sommige merken hebben 4 verschillende geuren. Door de scanning weten we precies hoeveel stuks we van alles verkopen. Dus we gaan we bijvoorbeeld terug naar 1 soort Andy, 1 soort Ajax, 1 soort Glorix.

 

Gesloten:

Vanaf donderdag 28 maart tot en met woensdag 3 april zijn we gesloten om een “nieuwe dagwinkel” in te richten.

 

Handjes gevraagd:

De hele winkel wordt op woensdagavond 27 maart helemaal leeggemaakt. Donderdag en vrijdag wordt de inventaris verplaatst en worden er nieuwe koelingen geplaatst. Op maandag 1 dinsdag  2 en woensdag 3 april wordt de winkel weer opnieuw gevuld. Een aantal klanten heeft zich al aangemeld om te komen helpen.

Wilt u ook helpen? Bijzonder graag!

Plaats een reactie

  • (will not be published)