Vakantiegevoel?
Sommigen van u zijn op vakantie in Portugal. Anderen hebben het nog tegoed. Ook voor de thuisblijvers zijn er genoeg leuke dingen te doen. Nederland is prachtig. Ook in os dorp proberen wij een vakantiegevoel te creëren. Een mogelijkheid daartoe is de zomeravond speciaal bier proeverij.

Nieuw: Biologisch bier.
Eén van nieuwe speciaal bieren die wij laten proeven is het “Gulpener biologisch UR.Hop” tijdens de  eerste zomeravond bierproeverij op aanstaande donderdag 31 juli . Aanvang 20.30 uur. Locatie In en om het “Bed & Breakfast” huis van Bas Middelkoop aan het Kortgerecht. U kunt zich nog altijd opgeven. Op dit moment zijn er ongeveer 25 aanmeldingen. Dat is niet gek voor de eerste keer, vinden we zelf. Maar we kunnen ook met gemak 50 deelnemers een leuke avond bezorgen. We laten u kennis maken met 7 speciaal bieren. Tijdens de avond combineren we bier o.a. met de kazen van “Bel Leerdammer”  zoals Caractére en Leerdammer Light. De eigen bijdrage is € 5.00 per persoon.

Vakantie:
Komende weken zijn alle collega’s op het dorp met vakantie. De Fruitschuuur, De landwinkel, Bakker van Klei en Slager Molenaar genieten allen van een welverdiende vakantie. Natuurlijk zijn er ook veel dorpsbewoners op vakantie in Nederland of over de grens. Onze dagwinkel blijft gewoon geopend : dagelijks van 8.00 – 18.00 en op zaterdag gaan wij om 16.00 uur genieten van het weekend.

Boekenverkoop.
Net als vorig jaar staat er de boekenkar buiten. Vele tientallen boeken zijn er al van eigenaar gewisseld voor 1 euro. De opbrengst komt geheel ten goede aan “de voedselbank”in Leerdam.

Bel Leerdammer kaas:
Op verzoek van het personeel van Bel Leerdammer,  heeft de directie van de kaasfabriek besloten om aan onze winkel goudse kaas te leveren die daadwerkelijk in de fabriek in Schoonrewoerd is geproduceerd.

Plaats een reactie

  • (will not be published)