Gewaardeerde klanten , beste lezers,

Veiligheid:
De avonden worden korter en donkerder. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Daarom hangen we buiten wat extra lampen op. We hebben allemaal kunnen lezen van de overval bij onze collega in Asperen Bovendien is het na 18.00 uur alleen mogelijk om digitaal te betalen. Dus met PIN of smartphone.

Kerstpakketten:
Tineke verzorgt ook dit jaar graag uw kerstpakketten. We kopen ze niet standaard in, maar maken alle pakketten zelf. U mag ze ook dus zelf samenstellen of bijvoorbeeld de verpakking bepalen.

Kerstzegels:
U mag de kerstzegels vanaf nu gebruiken voor alle brieven tot 50 gram. U plakt dan 1 zegel. Een velletje met 20 zegels kost € 18.20. Wie het  eerst komt wie ontvangt een aardigheidje van PostNL bij aankoop van 2 velletjes.|

Kerstkaarten:
Per pakje a 10 stuks € 1.99 Drie pakjes voor € 5.00

Kerstbomen:
Ook dit jaar hebben we weer kerstbomen uit het brabantse land. Ze worden op woensdag 29 november gestoken. Vanaf vrijdag 31 november / zaterdag 1 december staan ze weer bij ons voor de winkel. Met dank aan Henk Middag die altijd voor het hekwerk zorgt.

Heerlijkheid Vijfheerenlanden:
De appels en peren zijn nu bij de fabriek, die voor ons appel-perenstroop maakt. We verwachten dat we einde november begin december kunnen beginnen met de verkoop. Natuurlijk niet alleen bij ons te koop. We gaan er voor om onze appel-perenstroop in de hele Vijfheerenlanden te koop aan te bieden. Bij kaaswinkels, landwinkels, grote supermarkten en op markten.

Zuivelmeisje:
Sinds enige maanden hebben we 10 verschillende (h) eerlijke producten van boerderij “De Pavijen” in ons assortiment. Veel van onze klanten hebben de bijzondere (h)eerlijke smaak ontdekt. Iedere week met een nieuwe speciaal vla en een bijzonder speciaal yoghurt. De kefir koop je nergens zo lekker. En…. het is nog geen voor de spijsvertering ook. Lees het e.e.a. maar eens na op internet. En druk dat Patricia (het melkmeisje) het heeft! Ze is daarom op zoek naar iemand die ongeveer 12 uur per week met haar de (h) eerlijkste zuivelproducten wil maken.

Graag tot ziens,

 

Ad & Tineke de Jong en medewerk(s)ers,

 

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)