Gewaardeerde klanten & volgers,

Veilgiheid:
Iedere week wordt er wel ergens in een supermarkt ingebroken. Wij doen alles aan Uw en onze veiligheid. Aanstaande dinsdag 24 januari is er in onze winkel een demonstratie van de mistgenerator. U bent van harte uitgenodigd. Aanvang 20.00 uur. We starten met een kleine uitleg. Einde 20.30 uur. Daar worden uw centen dus ook aan uitgegeven!
Automatiseren:
Jammer genoeg ging de verzenden van het Twitter bericht en Facebook niet gelijk met de nieuwsbrief. Stond er toch weer een “vinkje” verkeerd ingesteld. Automatiseren blijf moeilijk, het is wel een uitdaging.

Nieuw in assortiment:
We zijn gewisseld van kaartenleverancier. Het bestaande assortiment wordt vervangen. We hebben bijvoorbeeld nu ook verjaardagskaarten in leeftijd variërend van 1 tot en met 21 jaar.
Jarig:
Hartelijk dank voor de vele gelukwensen.
Aanbiedingen:
Ieder week bezorgen we huis aan huis onze weekfolder. Ook op internet staat onze weekfolder. Daarnaast maken we vaak gebruik van Facebook. Best wel handig om uw dagwinkel te gaan volgen.
Webwinkel:
Niet in de gelegenheid om boodschappen te doen? Laat ze thuis bezorgen of kom ze af halen. Heel handig en voordelig.
GeldGROENwassen:
U kunt nu de 5 de waardebon inleveren van GeldGROENwassen. De energiebesparing die wij met de dagafdekking realiseren is 10 – 20 % . “Wat ga je hierna doen?”,  was de vraag van een klant. Eerlijk gezegd heb ik daar nog geen idee van. Het is wel mijn bedoeling om de dagwinkel in ons dorp voort te laten bestaan. Op welke manier dat zou kunnen, hoor ik graag Uw goede ideeën. Misschien nog een keer investeren in het verder “vergroenen” van onze dagwinkel? Enkele voorbeelden: zonnepanelen, elektrisch rijden of een windmolen op het dak?
Everyday folder:
Deze week krijgt u de everyday folder in uw brievenbus. Honderden huismerken die wij in onze winkel in het assortiment hebben. Het lijkt ons leuk om met deze artikelen een kookworkshop te organiseren. Ik heb daarvoor nodig vrijwilligers die aan de slag gaan met onze huismerken. Zij maken dan gerechten die opgediend worden tijdens een diner in Partycentrum Schoonrewoerd. (ideetje Marja: ik denk dat jij dit ook wel leuk vindt.)

Graag tot ziens,

Ad & Tineke de Jong en meedenkers.

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)