geldGOENwassen:
Aanstaande woensdag 9 december nemen we opnieuw maatregelen die er voor zorgen dat we minder energie gaan gebruiken. Door de medewerking van 150 klanten die ieder  € 50.00 euro hebben geïnvesteerd in onze dagwinkel voor de aanschaf van dagafdekking durfde ik deze investering wil aan.  De komende weken hoop ik een energiebesparing van 20% te realiseren. Normaal gebruiken we ongeveer 2400 KWH uur per week. ( dat is net zoveel als het verbruik van één huishouden in een heel jaar).  Door het plaatsen van glazen deuren voor de bestaande koelingen  hoop ik dus 480 kwh per week minder te gaan gebruiken. De klanten die hebben geïnvesteerd worden er overigens ook beter van . Voor het vertrouwen in onze dagwinkel worden ze beloond met 6 waardebonnen van € 10.00. Dat is ook een mooie rente.
Waar Parijs over praat, wordt in Schoonrewoerd uitgevoerd. Daarnaast zijn er veel initiatieven in ons dorp door burgers en bedrijven.  Op grote schaal wordt er nagedacht over zonnepanelen. Veel inwoners hebben al besloten om deze zonnepanelen te plaatsen. Wat zou het mooi zijn als Schoonrewoerd het groenste dorp van Zuid Holland wordt. Niet alleen met betrekking tot natuur en omgeving, maar ook in energiegebruik. Ik ga dan ook proberen een werkgroep proberen op te zetten. Ideeën genoeg. Wie wil er meedoen?

Kerstbomen:
Agelopen vrijdag onze jaarlijkse hoeveelheid  kerstbomen uit Brabant weer ontvangen. Komende dagen verkopen we de voorraad. Op = op. We zijn dan tevreden.  Woensdag halen we de antidiefstal hekken weer weg. Wees er dus snel bij.

Gesloten:
Aanstaande woensdag zijn we gesloten in verband met werklui op de winkelvloer.

inspiratieavond:
Woensdagavond bent u van harte uitgenodigd om allerlei lekkere hapjes te  proeven van ons eindejaarsassortiment. Bekijk hier de folder.

Feestdagen:
We staan voor u klaar. Alle boodschappen worden gratis thuisbezorgd. De kerstman komt helpen

ef)

Plaats een reactie

  • (will not be published)